Zakaj moški po orgazmu kar ugasne?

6. 10. 2022
Deli
Zakaj moški po orgazmu kar ugasne? (foto: profimedia)
profimedia

Za večino žensk prenos energije med orgazmom ni tako drastičen kot pri moških. 

Po orgazmu večini moških spolna sla izrazito upade, prav tako pa tudi sposobnost, da bi ohranili erekcijo. Polarnost med vama izgine in on izgubi moč, da bi ostal v stiku z vami. Večina moških se mora zares naučiti združevati ljubezen in spolnost. To lahko traja več mesecev ali let. Da bi jim uspelo, morajo obrzdati svojo nagnjenost do hitrega orgazma z ejakulacijo in se sprostiti v čutnosti in ljubljenju.

Za moške je orgazem korenit prenos energije. Iz obilnega posedovanja energije v trenutku preidejo v stanje izpraznjenosti. Upad je sunkovit in sledi mu spanje ali nedejavnost.

Magnetna sila spolne ljubeznu ga nič več ni privlači v polariziran stik z vami.

Za večino žensk prenos energije med orgazmom ni tako drastičen. Doživijo jih lahko več zapored in med njimi izgubljajo malo spolne energije ali polariziranosti. Večina jih ostane polariziranih v spolni privlačnosti, če so doživele orgazem ali ne. To za večino moških ne drži.

Če torej želite, da bi vam bil moški kos v spolnih zmožnostih, mu bodite pripravljeni potrpežljivo pomagati kultivirati sposobnost obiti ali odložiti orgazem z ejakulacijo.

V nasprotnem primeru pričakujte mnoge noči, ko boste ležali v postelji popolnoma polarizirani v spolni ljubezni, vaš moški pa bo izpraznjen in depolariziran smrčal poleg vas. 

Iz knjige Razkrita moška narava, David Deida

Preberite si še: Kdaj ženska ne bo doživela močnega vaginalnega orgazma?

in So naše babice sploh poznale orgazem?