Kako se zaščititi pred rušilnimi energijami

18. 11. 2020
Deli
Kako se zaščititi pred rušilnimi energijami (foto: pexels)
pexels

Včasih se je potrebno zaščiti pred rušilnimi vplivi okolja. 

Pozitivna in negativna (ali rušilna) energija sta del našega tridimenzionalnega sveta. Ko rušilna energija okoli nas prevladuje, se počutimo slabo in depresivno.

Nenehna izpostavljenost negativni energiji vpliva na našo mentalno neravnovesje kot tudi na fizično šibkost. Nujno je, da zaščitimo svoje polje pred nižjimi vibracijami, ki lahko vplivajo na nas. Ali pri tem zares potrebujemo amulete in stvari, ki nas bodo zaščitile? Mi samo mnenja, da je največja zaščita za negativno energijo - delo na sebi. Bolj kot delujemo na višjih vibracija, bolj smo zaščiteni pred nižjimi. 

Zaščitimo pa se lahko tudi tako, da naredimo naslednje: 

1. Zapremo svoje polje, svojo auro

V mislih naprosimo, da zapremo svoje polje oz. naj negativna energije ne pride v naše polje. Lahko tudi prekrižamo roke ali noge, ko se želimo zaščititi. 

2. Zavestno izbirajte okolje

Verjetno veste, katero okolje vas napolni z energijo in katero vas izčrpava. Maksimalno zmanjšajte zadrževanje na krajih, ki vas izčrpavajo (nakupovalni centri, kaotični in glasni prostori...). Izogibajte se prostorom z glasno rušilno glasbo.

Alkimija zvoka: Zakaj ni vseeno, kaj poslušamo? 

3. Ne reagirajte na negativnost

Ko vas želijo drugi povleči navzdol v svoje negativne misli in čustva, ne reagirajte. Mentalno se odločite, da ne boste prisostovali v negativnosti in ohranite pozitivne misli, če le lahko se umaknite oz. ohranite svoj mir. 

4. Vsak dan meditirajte in se gibajte

Največ, kar lahko naredite je, da vsak dan namenite dovolj časa za meditacijo, tako se vaša zaščita veča, hkrati pa se razgrajuje negativna energija in stresi, ki ste si jih že nabrali. Pomaga tudi redno gibanje in čas preživet v naravi. 

5. Zgradite zaščitni plašč okoli sebe

V mislih si ustvarite zaščitni plašč, ki naj sega čez vaše celotno polje od kronske čakre do nog. Večkrat si ga prikličite v misli. Ta plašč vam dovoli, da pošiljate pozitivno energijo, ne dovolite pa, da skozi njega pronica karkoli negativnega, kar bi vam škodovalo. 

Sicer pa je najboljši napotek za zaščito: Bolj kot boste sijali pozitivno energijo, več je boste priklicali v življenje! 

consciousreminder.com

Poglejte si še nekaj načinov pred absorbiranjem negativne energije drugih