Kaj morate vedeti o 5. dimenziji in prehodu na 5D

Najprej je pomembno poudariti, da 5. dimenzija ni nič ekskluzivnega in bombastičnega. Je preprosto naslednji korak v razvoju naše zavesti in nam prinaša povsem nov načina življenja. Lahko bi rekli, da bomo ljudje in Zemlja doživeli celostno „posodobitev“. Kaj prav zares to pomeni?

Kaj morate vedeti o 5. dimenziji in prehodu na 5D (foto: Pixabay) Pixabay
8. 4. 2021

Prav v tem trenutku nas verjetno veliko hrepeni po lepšem svetu, kjer smo ljudje svobodni, srečni, veseli, v svetu, kjer je obilje za vse ljudi, kjer ni revščine, je mir, kjer smo lahko to, kar smo, sprejeti, ljubljeni, svobodni.

Vsi si to želimo. Želimo si, da vse to pride skoraj samo od sebe ali da se najde nekdo od zunaj, ki bo svet čudežno rešil. To ne obstaja, dragi ljudje. Pri sebi je treba začeti in pred svojim pragom.

Pozabljamo, da smo prav vsi, tako ali drugače, sodelovali pri tem, da smo Zemljo, svet, družbo in odnose pripeljali do točke, kjer smo danes. Mi in tisti pred nami. Vse to, kar se dogaja, je zrcalo nas samih, nas, ljudi. Ja, elite so in so nam nastavljale, mi pa smo vzeli, sprejemali in se strinjali, in to je bistveno. Vedeti morate to: energija, ki je ne hranite, ne more obstajati – elita je nastavila, mi smo hranili. Zdaj pa tarnamo, kam gre ta svet. Pa vendar, mi smo ga „pomagali“ ustvariti.

Prvi korak: soočenje z negativnimi (čustvi, programi, prepričanji)

Kar vidim, kako se ljudje tega otepajo. Samo pozitivno, ne negativno. Žal. Če se ne soočiš z negativnim v sebi, ne moreš naprej. Zato lahko govorimo o kreaciji novega sveta, a dokler ne bomo počistili z negativnim v sebi, novega sveta prav zares ne bo.

Prav hecno je, kako se ljudje po naravi izogibamo negativnim čustvom in jih želimo pomesti pod preprogo (sploh Slovenci smo mojstri v tem!). Je pa tudi res, da so naši možgani naravnani na udobje. Vse, kar je zunaj cone udobja, je za možgane že velik podvig. Zato, med drugim, tako težko naredimo spremembo v čustvovanju in mišljenju. A treba je najti tisto moč in voljo, ki je globlje v nas in ta je močnejša od „lenih“ možganov.

Zato, kakorkoli bi si želeli drugače, žal, če želimo v življenju iti naprej, se moramo soočiti z negativnimi čustvi, z njimi skleniti mir in jih počistiti. Drugače ne gre.

Šele po tem lahko govorimo o zavesti nad 4. dimenzijo oz. 5D, kajti 5D pomeni, da se naša zavest (raz)širi toliko, da z vsako celico svojega telesa lahko zaživimo mir, ljubezen, sprejemanje, svobodo itn. Prvi korak do tega je soočenje z negativnimi čustvi. Ne moremo v sebi imeti negativnega prepričanja na nizki vibraciji in iti v 5D. Preprosto ne gre. Energije se ne da pretentati. Ali si ali pa nisi. Energije so iskrene, pristne, kažejo nam točno to, kar je, in točno tako, kot je. Nič drugače.

Za 5D mora vsaka celica našega telesa dihati mir, ljubezen, sprejemanje, obilje, svobodo. To pa ne more, če imamo v sebi obsojanje, ne sprejemamo, razmišljamo to je moje/tvoje, naše/vaše, sebi vse, drugemu nič, meni ja, njemu ne, ker ... itn.

5D je širitev zavesti

5. dimenzija, po mojem razumevanju, v osnovi pomeni širitev zavesti. Energijska mreža 5D je mreža visoke vibracije, svetlobe. Je prosojna, skozi njene energije se vse vidi. Nič več ni mogoče skrivati ali se kakorkoli pretvarjati. V 5D ste lahko samo tisto, kar v svojem bitju ste – duša, svetloba. In le iz duše delujete.

Ta širitev zavesti se postopoma dogaja, ko razrešujemo, spuščamo najprej negativne oz. nižje energije in jih objemamo s svetlobo ter „nadomeščamo“ s pozitivnimi. Skozi proces se tako osvobajamo in postajamo vse bolj lahkotni, zavedni, razpuščamo notranje omejitve in gremo prek njih, energija se širi, imamo vse več notranjega znanja, počasi prihajamo v polje z vse več zavedanja, modrosti, vse, kar ni resnica, razpada in poka po šivih.

Zaradi vsega tega z negativnimi programi (podzavestnimi ali zavestnimi) ni mogoče delovati v 5D, ker so energije previsoke.  Nekateri imajo več, nekateri manj negativnih programov (odvisno od preteklih življenj, predniške linije itd.).

A Božanske sile so nam podarile ta vmesni čas prehoda do polne realizacije 5D na Zemlji in nam ponujajo izjemno priložnost, da v hitrejšem času prečistimo negativne programe svojih prednikov in preteklih življenj ter tako svojo energijo pripravimo izjemno hitreje, kot je to bilo mogoče še pred nekaj leti. Nikoli do zdaj še ni bilo takšne priložnosti na Zemlji. Energijski portali so odprti za Zemljo. Odločite se. Skočite.

Kako dobro boste izkoristili ta čas, ki nam ga Božanske sile dobesedno podarjajo, je odvisno samo od vas. 

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Napisala Mojca Koprivnikar

Več o njenem delu lahko najdete na spletni strani www.mojcakoprivnikar.si ali ji sledite na Facebooku (https://www.facebook.com/lalunaakademija).

Certificirana Angelska učiteljica in učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS in Eternal Light ®Healer ter vzgojiteljica predšolskih otrok