Ženska lahko naredi karkoli, a če moški nekaj ne želi, se to ne bo nikoli zgodilo (ali obratno)

Na žalost veliko žensk ne razume Ved in mislijo, da se mora ženska odreči svojim željam ter se osredotočiti samo na želje svojega moža. A to ni tako. Ravno nasprotno; vedske ženske so srečne in lepe, želijo si poklone in jih sprejemajo. 

Ženska lahko naredi karkoli, a če moški nekaj ne želi, se to ne bo nikoli zgodilo (ali obratno) (foto: profimedia) profimedia
13. 3. 2022

Poglejte slike vedskih boginj! Kakšne so? Kakšna energije sije iz njih? Zagotovo lahko v njih občutite energijo zadovoljstva, moški si jih želijo, saj v ženskah obstaja želja!
Le izpolnjena ženska lahko kaj ustvari in izpolni tudi moža ter otroke. Če je sama prazna in poskuša nekaj dati moškemu, je to velika napaka, ki jo bo pripeljala v krizo. 

Kolikokrat slišimo frazo: "Kako je lahko naredil kaj takega, po vsem, kar sem naredila zanj in toliko vložila vanj!" V tem je ključna napaka mnogih žensk. Partnerju delate medvedjo uslugo, če ste same prazne, hkrati pa vlagate vanj. Ne le, da uničujete sebe, uničujete tudi njega. 

Kot prvo, morate spoznati, da imate trenutno moškega, kakršnega si zaslužite. Vaš potencial in kvaliteta energije je trenutno taka, da ste privlekle v življenje takšnega moškega. 

Kar je najbolj pomembno pri tem je, da si jasno razjasnite; želite to spremeniti ali še niste pripravljene na to? 

Želite drugačne odnose in ste pripravljene na revolucijo v sebi? Točno to je namreč potrebno - revolucija in popolnoma drugačen pristop - v sebi. 

Ste pripravljene na to, da bo vaš moški - moški v polnem pomenu te besede? 

Ste pripravljene, da od današnjega dneva živite kot ženska in ne kot bodisi delavni konj ali mama svojega moža? 

Če je odgovor DA, potem se pripravite, da sprejmete sledečo informacijo. 

Vaša pozornost mora biti usmerjena na vas same, na vaše želje, potrebe in na vašo vrednost. 

Spoznajte, kaj zares želite od življenja. 

Kako vidite sebe čez eno leto? Čez pet let? Čez deset let? Kako želite, da živite? Tako kot v tem trenutku ali drugače? 

Ali zares verjamete v moškega in njegov uspeh? Ga zares želite videti uspešnega?

Ga ljubite ali živite z njim zaradi strahu pred spremembo in drugačnim življenjem ter osamljenostjo? 

Je ta odnos izbira iz ljubezni ali iz strahu? Kakšen odnos si želite? 

Postavljajte si veliko vprašanj in osvetlite svoje želje! 

Kakorkoli se obnaša pri tem vaš moški (tudi če bo nasprotoval, bil jezen in poskušal vrniti vašo pozornost nazaj nanj), ohranite svojo notranjo stabilnost in se spomnite na svoje želje. 

Vedno, ko padate nazaj v staro, se spomnite, kaj si želite. Kakšno življenje želite živeti. 

Prenehajte pričakovati čudežev od svojega moškega. Živite svoje življenje, vlagajte več vase, uživajte v življenju z lahkotnostjo in mirom v srcu. 

Če je vaš partner še vedno primeren za vas, se vam bo z veseljem pridružil na vaši poti in bo želel doprinesti k vaši sreči. 

Pojdite plesati, na masažo, na sprehod... Polnite sebe in svoje življenje z radostjo. Naj bo vaša pozornost usmerjena na vašo pristno srečo. 

Naj vas ne skrbi za moškega in ne obupujte. To je nevarno. Če vaš moški ne počne tistega, kar vi iščete, brez slabih občutkov vstanite in počnite to zase. 

Ko spremenite svoj odnos do življenja, pričnete bolje skrbeti zase, vlagate v sebe skrb, denar, planirate svoj čas in se ne prilagajate drugim, takrat v določenem trenutku nastopi kriza za vašega partnerja: ali se bo spremenil ali pa bo odšel. 

Obe možnosti sta dobri. 

Če se bo moški spremenil, potem bo pričel hoditi po poti odgovornosti. 

Če bo odšel, potem ni pripravljen na spremembe, niti ni pripravljen, da naredi nekaj za vas in vašo skupno srečo. Najbolj udobno mu je, da ostanete na nizkem nivoju, na katerem ste, kakor da bi rastel in se razvijal naprej z vami. 

Ženska lahko naredi karkoli, a če moški nekaj ne želi, se to ne bo nikoli zgodilo. Ali pa obratno. Zaradi tega ni potrebno skrbeti ali obžalovati. Sicer pa; kaj vam bo nekdo, ki vas ne želi osrečiti? Ki ne želi, da greste naprej? Ki ne želi hoditi po poti z vami?  

Verjamite, da se ne da nikogar spremeniti, če se sam ne želi. Lahko molimo zanj, ga prosimo in mu služimo ter pomagamo... 

Četudi jih potiskamo naprej, bodo ob prvi priložnosti zašli v svoje "blato", mi pa ostali brez moči. V tem času pa bi lahko odšli že daleč naprej in bili srečnejši, bogatejši v sebi in bližje cilju. 

Sami lahko izbiramo samo zase: živimo tako ali drugače.  
Ženska sama odloča o tem, kako bo živela. Ali bo srečna in imela moškega, ki jo podpira ali pa bo ona tista, ki ga bo celo življenje vlekla iz "blata" ter potiskala ob tem v "blato" tudi sebe. 

Vaše življenje je vaša izbira. Kako boste živeli? Bodite iskreni sami s seboj.

Julija Sudakova, vk.com/womansanga