Zimski Sensa vikend: Kako dvigniti svojo vibracijo

3. 1. 2014
Deli
Zimski Sensa vikend

31. 1. - 2. 2. 2014, hotel Riviera**** superior, LifeClass Hotels & Spa.

Po zakonu privlačnosti k sebi privabljamo energije in dogodke, ki vibrirajo enako kot naše energetsko polje. Če so naše frekvence nizke, k sebi privabljamo vse prej kot pozitivne situacije. Za osvoboditev od energij, ki nam ne koristijo, je potrebno energetsko razstrupljanje na vseh ravneh. Prav to bomo počeli na januarskem Sensa vikendu.

Urnik Sensinega zimskega vikenda

PETEK:

Od 14:00

Prihod in prijava v hotelu Riviera**** superior

17:00 - 19:00

Ishmech (ples brez forme) s Kristino De Ventus

Trenerka Ishmecha (plesa brez forme) nas bo preko glasbe in nepogojenega gibanja vpeljala v višja frekvenčna stanja zavesti.

19:00 - 20:00

Večerja

20:30 - 21:30

Predavanje: Prana in pranoterapija

Prana je neopredeljena oblika energije vesolja, kozmična energija. Vse, kar se v vesolju giblje, je odraz prane. Živimo v morju prane, ki nas obdaja v najrazličnejših oblikah, tudi vsako živo bitje je vrtinec prane. Prana je v hrani, vodi, sončni svetlobi, vendar ni vitamin, ni mineral in ni toplota. Zrak, voda, živila in sončna svetloba prenašajo prano, od katere je odvisno vse živalsko in rastlinsko življenje. Prana je naše gorivo.

Zdravi smo, ko nas prana prežema in se v našem energijsko-snovnem polju pretaka pravilno: skladno, uravnoteženo ter v zadostni količini. To je stanje, v katerem smo v celoti svojega bitja uglašeni z življenjsko energijo. Vendar večina od nas zaradi sodobnega načina življenja ni v stanju popolne harmonije. Petkovo predavanje o prani in terapiji s prano nam bo služilo kot uvod v individualno obravnavo dveh odličnih pranoterapevtk – Dragice Paulović in Jožice Arko – Aje, ki delujeta v okviru Zdravilnega centra Medin.

Vsak udeleženec Sensa vikenda bo deležen individualnega pregleda in svetovanja pri eni od pranoterapevtk.

SOBOTA:

7:00 - 9:20

Krožno povezano dihanje (rebirthing) s Tadejo Kern

Rebirthing ali krožno povezano dihanje je izredno učinkovita dihalna tehnika s takojšnjimi učinki, ki osvobaja nezavedne blokade, nastale v mišicah zaradi fizičnih in čustvenih stresov. Terapevtka rebirthinga Tadeja Kern nas bo vodila skozi proces skupinskega krožnega dihanja, ki nam bo pomagalo prečistiti negativne podzavestne vzorce in s tem dvigniti našo vibracijo.

9:30 - 10:30

Zajtrk

10:00 - 13:00 in 14.00 – 15.00

vam bo v preddverju dvorane James Cook na voljo mini nega obraza z aromaterapijo in  masaža rok z vrhunsko francosko naravno kozmetiko DELAROM.

11:00 - 13:00

Delavnica z Bodinom: Meditacija - pot k izviru 1. del

Obstaja vibracija tega, čemur rečemo življenje. To lahko spoznamo le v tišini uma in začutimo v srcu. Um je nekaj zelo mističnega, nevidnega in težko spoznavnega, ker je nekakšen fluid; tako blizu nas je, da ga težko spoznamo. Prav ta bližina predstavlja prepreko, zato se moramo najprej oddaljiti od sebe, od svojih težav in od 'jaz imam vedno prav', da bi lahko videli resnico. Z različnimi vajami, ki jih bomo izvajali pod vodstvom vrhunskega poznavalca delovanja človeškega uma Bodina, bomo poskušali ustaviti miselni proces v glavi in dvigniti svojo zavest na višje frekvence. Dvig vibracije pomeni postopno približevanje našemu resničnemu bitju, našemu neskončnemu viru, naši resnični naravi.

13:00 - 14:00

Kosilo

15:00 - 18:00

Delavnica z Bodinom: Meditacija - pot k izviru 2. del

19:00 - 20:00

Večerja

20:30 - 21:30

Predavanje: Infopatija – zdravilska metoda prihajajočega časa z Branko Lorenčič iz Zdravilnega centra Medin

Z vidika infopatije so organizmi sistemi med redom in kaosom, ki vedno stremijo k ravnovesju. Ko je ravnovesje doseženo, je organizem zdrav. Vendar pa različni notranji in zunanji dejavniki to ravnovesje neprestano rušijo oz. ogrožajo, kar pomeni, da vzpostavljajo kaotične momente, ki vodijo v destabilizacijo telesa. V stanju porušenega ravnovesja naš organizem doživlja bolezensko stanje. Kako infopatija organizmu pomaga znova vzpostaviti ravnovesje, bomo izvedeli na sobotnem večernem predavanju.

NEDELJA

7:00 - 8:00

Jutranji Ishmech s Kristino De Ventus

8:00 - 9:00

Zajtrk

9:30 - 11:30

Delavnica z Bodinom: Kako slišati svojo notranjo vibracijo?

S pomočjo starodavnih prvobitnih zvokov, ki jih proizvajajo inštrumenti, kot so velika tibetanska skleda, različna afriška tolkala in drugi, nam je ponujena možnost za skok čez ustaljene vzorce delovanja v stanje zavesti, v katerem lahko vzpostavimo stik s svojo notranjo vibracijo. Izziv nedeljske delavnice bo prisluškovanje sebi, svoji božanski biti, ki nas – če smo dovolj pozorni in čuječi – vabi v avanturo odkrivanja lastnih spečih zmožnosti in neodkritih sposobnosti.

12:00 - 13:00

Kosilo

Odjava iz hotela ob 11:00

(S seboj prinesite podlogo za ležanje (armafleks) in odejo.)

Cena celotnega paketa je 220 €.

Cena paketa vključuje 2 prenočitvi v hotelu Riviera 4* superior, s polnim penzionom in delavnicami.

Doplačilo za enoposteljno sobo je 40 €.

Prijave na: booking@lifeclass.net ali na tel. št.: 05 692 9001

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan