Osebna izpoved: Kako izgleda, ko zapustimo ta svet?

To je zgodba o ženski, ki je umrla za rakom in prišla nazaj. 

Osebna izpoved: Kako izgleda, ko zapustimo ta svet? (foto: profimedia) profimedia
3. 6. 2020

Vsakdo se vpraša, kako zares izgleda, ko zapustimo ta svet. No, nekateri ga zapustijo in se vrnejo. Tako se je zgodilo Aniti Moorjani. Anita je bila diagnosticirana s Hodgkinovim limfomom - rakom limfatičnega sistema. Z rakom se je borila že štiri leta. Nato se je nekega jutra zbudila in ugotovila, da ne mora premikati svojega telesa. Mož jo je hitro odpeljal v bolnišnico. Rak se je razširil, imela je tumorje v velikosti limon, pljuča so bila polna tekočine... Zdravniki so ji dali le še nekje 36 ur življenja, saj se je rak poslabšal na 4. stopnjo. Bila je v komi, njeni organi so popuščali in zanjo ni bilo več upanja.

Potem, ko je izgubila zavest, je ugotovila, da je kljub temu še vedno zavestna in to... zelo zavestna. Zavedala se je, kako je njena družina, kaj so počeli zdravniki, celo videla je, kako se njen brat ravnokar vkrcava na let iz Indije, da jo obišče.

“… Resnično sem prešla na drugo dimenzijo. Bila sem zajeta v popolnem občutku ljubezni. Prav tako sem doživela popolno razjasnitev vzroka, zakaj sem imela raka in zakaj sem v prvi vrsti prišla v to življenje, kaj je bila vloga vsakega v moji družini in kako življenje deluje na splošno.”

“Jasnine in tega razumevanja, ki sem ga dosegla v tem stanju, se ne da obrazložiti. Besede ne morejo opisati tega doživetja. Bila sem v stanju, ko sem razumela, koliko več obstaja, kot le to, kar smo sposobni sprejeti v našem 3-dimenzionalnem svetu. Ugotovila sem, kakšen dar je življenje in bila obkrožena z ljubečimi duhovnimi bitji, ki so bili vedno ob meni, tudi ko tega nisem vedela.”

Največja lekcija v tem stanju je bila, kako pomembno je, da se ljubim in sem vredna. Moji strahovi in pomanjkanje ljubezni do sebe so povzročili mojega raka. Dobila sem na izbiro, ali se vrnem v fizično življenje ali ne. Razumela sem, da so nebesa STANJE in ne KRAJ. S tem razumevanjem sem tudi vedela da, če se odločim za vrnitev, bo moje telo pozdravljeno. Ko enkrat razumeš, nosiš to stanje s seboj, kamorkoli greš. Ne potrebujemo čakati, da umremo. Koliko nebes bomo občutili, je odvisno od tega, koliko ljubezni in vrednosti dajemo sebi. Nebesa so stanje, ki ga lahko izkusimo tukaj in sedaj. 

Prav tako čas in prostor na drugi strani ne obstajata, zato, čeprav sem odšla le za 30 ur, je bil občutek, da sem odšla za mnogo dlje.
Ko sem se vrnila, so se tumorji zmanjšali za 70 odstotkov. Vedela sem, da sem pozdravljena in vedela, da telo potrebuje nekaj časa, da me dohiti. V roku 5 tednov sem bila pozdravljena in v mojem telesu ni bilo več sledi o raku." 

Zdravniki niso razumeli, naredili so številne teste, preden so jo spustili domov. “Zdravniki so bili zelo zmedeni, a so rekli, da bi moral biti to odziv na kemoterapije. Ker so nesposobni razumeti, kaj se je dogajalo, so me dali na številne teste in jih ponavljali, a so vsi pokazali odlične rezultate."

Svojo izkušnjo je popisala tudi v knjigah in predava po svetu.

Anita o svoji izkušnji na posnetku: 

Vir: powerofpositivity.com

Preberite si še: