9 značilnosti duhovnih bojevnikov, ki delajo na sebi

Duhovni bojevniki so tisti, ki se pogumno podajo na pot osebne in duhovne rasti. Z delom na sebi pa pomagajo tudi celotnemu planetu. Ste med njimi? 

9 značilnosti duhovnih bojevnikov, ki delajo na sebi (foto: pixabay) pixabay
3. 6. 2021

Pot duhovnega bojevnika nikakor ni lahka, saj je polna izzivov in preizkušenj ali žrtvovanj, a je vseeno najlepša in najbolj vredna pot, ki jo lahko prehodite.

Nekatere duše se obvežejo že pred reinkarnacijo, da bodo igrale pomembno vlogo pri razsvetljevanju oz. pomoči drugim. A morajo najprej razviti sebe. Včasih morajo doživeti tudi težko bolečino, da se spomnijo svoje obljube. 

Cilj duhovnega bojevnika je, da doseže večjo oz. popolno zavedanje ter celovitost.

Če imate katere od naslednjih značilnosti, potem sta zagotovo eden izmed njih. 

1. Ljubijo resnico

So iskreni in cenijo iskrenost, čeprav se zavedajo bolečine, ki jo ta včasih lahko prinese, vendar je temeljna sestavina za rast. Iskrenost je močno orožje, ključ za odklepanje misterijev in reševanje težav. Resnica zdravi in rešuje. 

2. Ne obupajo, ko postane težko

Tudi ko jih življenje postavi pred izredno težke preizkušnje, ne obupajo, njihova strast do življenja in zaupanje vanj ne usahneta. Ne uniči jih poškodba, bolezen, finančna katastrofa in ne boleča izguba... Čeprav jim je izredno težko, vedno spoznajo namen težkih situacij in so na koncu tudi hvaležni zanje. 

3. Ne zmenijo se za mnenja drugih in sledijo svojemu srcu

Njihov glavni kompas je intuicija. Vedno zaupajo svojim občutkom, četudi so te v nasprotju z vsemi drugimi. Vedo namreč, da njihova lastna energija ne laže in opozori, ko je potrebno. Sicer pa tudi, če bodo naredili napako, je tudi to v redu. Nihče ne ve, kakšne izkušje potrebujemo za rast. 

4. Živijo in dihajo za ljubezen

Ljubezen je bistvo vsakega duhovnega bojevnika. Je ključ do modrosti, je jezik vesolja. Že z nasmehom, objemom ali s stiskom roke lahko preženejo temo. Predvsem pa znajo prisluhniti. 

5. Znajo ukrotiti svoje notranje strahove 

Živeti popolnoma brez strahov je težko tudi za najbolj vztrajne duhovne bojevnike. A se trudijo po svojih najboljših močeh, da jih te ne prevladajo ali hendikepirajo v življenju. Pogledajo točno tja, kamor jih je strah in gredo dlje kot večina. 

6. V življenju se večkrat prerodijo

So kot feniks, ki se vedno znova dvigne iz pepela. Lahko pogorijo, a niso uničeni. Morda se zlomijo, a se vedno znova poberejo.  

7. Nenehno se spreminjajo

Bijejo bitko dan za dnem, vsak dan se spreminjajo in gledajo, kaj morajo še narediti drugače ter bolje. 

8. So bitja svetlobe

Njihov cilj je, da pomagajo spremeniti svet, da bi to lahko storili pa morajo najprej izklesati sebe.