16 znakov, da zvišujemo svojo vibracijo

Vsak človek je skupek vibracij in ima svojo individualno frekvenco vibracije. Ta je odvisna od mnogih faktorjev: od stanja organizma, misli, čustev, kvalitete hrane, navad, higiene, povezanosti z naravo, vremena... 

16 znakov, da zvišujemo svojo vibracijo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 9. 2019

Človek z visoko vibracijo je tisti, ki se nahaja v stanju notranje radosti, miru, ljubezni ter notranje tišine. Je v harmoniji sam s seboj kot tudi z okolico. V takšnem stanju je organizem v ravnotežju, prav tako vse endokrine žleze delujejo povezano, v skladu s tem delujejo povezano tudi vsi organi, tkiva in celice. Z višjo frekvenco kot vibrira naš notranji zvok, bolj smo svobodni in radostni, bolj je naše fizično telo zdravo, imamo harmonične odnose, dovolj obilja... Živimo v harmoniji s seboj, s svetom in z Univerzumom. 

Na drugi strani pa negativna čustva zmanjšujejo našo frekvenco, kot npr.: strah, ljubosumje, zavist, jeza, pohlep... Zaradi katerih človek prične vibrirati na nizkih frekvencah. Ker nizka frekvenca privlači enako frekvenco, se tak človek stalno spopada z negativnimi situacijami, dogodki in ljudmi. 

Poglejmo, kaj kaže na to, da zvišujemo svojo vibracijo

1. Vedno manj jemo. Zmanjšuje se količina zaužite hrane in ni občutka lakote. Ker smo zvišali vibracijo in svoj energetski potencial oz. se hranimo z vseprisotno življenjsko energijo. Naš organizem odbija težko hrano (z nizko vibracijo - meso, mlečni izdelki, škrobnata, predelana živila, rafiniran sladkor...). Iz istega razloga se tudi hitreje zredimo kot nekoč, saj je naše telo bolj občutljivo in potrebuje manj hrane. 

2. Zmanjšuje se potreba po spanju. Manj spimo, a nismo zaspani, temveč nadvse budni ter polni energije za ustvarjanje. 

3. Veliko sanjamo, sanje so močne, žive, včasih moraste (v katerih se čistijo naše travme), včasih težko ločimo med realnostjo in sanjami. 

4. Povečuje se občutek lahkotnosti. Telo postaja vedno bolj lahkotno. 

5. Postajamo vedno bolj subtilni in bolje občutimo druge ljudi. Lažje preberemo ljudi in občutimo, kadar imajo kaj "za bregom", kadar kaj skrivajo... 

6. Povečuje se potreba po samoti, ki ni neprijetna, temveč zaželena. Povečuje se občutek izpolnjenosti in samozadostnosti. 

7. Vzpostavlja se razumevanje, da je vse, kar se nam dogaja, zgolj odraz naše notranjosti. 

8. Razgrajuje se strah in nesigurnost vase. Na višjem nivoju vibracij strah ne more obstajati, obstaja pa sprejemanje vsega, kar se dogaja.  

9. Smisel življenja in vseh stvari, ki se nam dogajajo, postaja vedno bolj jasen in razumljiv.  

10. Pojavlja se občutek popolne sigurnosti v cilj. Ni dvomov, kam gremo in zakaj. Vedno bolj poslušamo svojo intuicijo, ki se nikoli ne moti. ​Vztrajno presegamo družinske in družbene vzorce, ki so do tedaj narekovali naše življenje. Prevzemamo odgovornost za svojo srečo. 

11. Povečuje se naš vpliv na okolico. Vse, kar govorimo in mislimo, se uresničuje. Čas manifestacije je vse hitrejši. 

12. Pojavljajo se občutki radosti ("brez razloga"), ki so sicer rezultat osvobajanja od strahov in vsega nepotrebnega balasta, ki nas je doslej omejeval. 

13. Krepi se sposobnost iskrenosti, odprte komunikacije, končno smo sposobni izraziti sebe.

14. Povečuje se želja, da pomagamo drugim. 

15. Občutimo vse-povezanost. Opazimo lepoto, kjer je prej nismo - v majhnem cveti, barvah listja, pogledu živali... 

16. Budi se močna želja, da gremo brez zaustavljanja do konca! 

prirejeno po: econet.ru