6 znakov, ki kažejo, da imate z nekom dogovor duše

V naših življenjih vladajo kompleksne povezave, ki nas vodijo po poti samouresničitve. To vključuje tako dogodke kot določene ljudi, ki se pojavljajo v naših življenjih. Vsak človek ima pomembno vlogo, da nas uči določenih lekcij in nam tako pomaga pri hoji skozi življenjski labirint.

6 znakov, ki kažejo, da imate z nekom dogovor duše (foto: profimedia) profimedia
22. 9. 2021

V materialnem svetu žal pogosto pozabljamo na širšo sliko življenja ter tega, da ima vsaka stvar oz. vsak človek pomembno vlogo za nas. Hkrati pa se naša duša zelo dobro zaveda širše sestavljanke življenja in pomembnosti vsakega slehernega koščka.

Globlje povezave na nivoju duše imamo z ljudmi, ki nam pomagajo na naši poti duhovne rasti. To so lahko ljudje, ki nas pozitivno motivirajo ali pa tisti, s katerimi se ne razumemo najbolje. Vsi nas učijo pomembnih lekcij. Gre za povezave, ki so bile dogovorjene na ravneh duš pred utelesitvijo.

Poglejmo, kateri znaki kažejo, da imate z nekom dogovor duše:

1. Motivirajo in inspirirajo nas

To so ljudje, ki nas motivirajo k delu, k stvarem, ki bi jih morali početi, ki so v skladu z nami. S svojim življenjskim stilom vplivajo na nas, da tudi mi nekaj spremenimo. Spodbujajo nas, da postanemo boljši in nas inspirirajo, da je vse mogoče.

2. Učijo nas skozi bolečino

Niso pa vse lekcije vesele izkušnje in pozitivne inspiracije. Nekatere povezave z ljudmi se zgodijo zato, da nas vržejo iz cone udobja, nas izzovejo, da resnično postanemo pozorni nase in na vse, kar nosimo v sebi. To ni vedno lahek proces, a ga potrebujemo. Kadar prijazne besede in motivacije ne delujejo, pač potrebujemo brco v rit.

3. Zmotijo našo rutino

Prav tako nekateri ljudje popolnoma pretresejo naše življenje kot smo ga poznali dotedaj in nas prisilijo, da na novo preučimo način, na katerega živimo. Zaradi njih vzpostavimo nove načine razmišljanja in delovanja. 

4. Pomagajo nam, da odpremo svoje srce

V današnjem svetu se hitro zapremo, v veri, da bi se obvarovali pred bolečino. A da bi resnično lahko nadaljevali svojo pot osebne rasti in našli svojo dovršitev, moramo imeti odprto srce. Zato v življenje dobimo ljudi, ki nam pomagajo pri odpirajo našega ranjenjega srca.

5. Opominjajo nas na naše poslanstvo

Vsak od nas je prišel semkaj s svojim poslanstvom, težava je le, da ga lahko v tem kaotičnem življenju dandanes hitro pozabimo. Zato v življenju srečujemo ljudi, ki nas lahko spomnejo, kaj je naša vloga tukaj.

Kako odkriti, kaj je vaše življenjsko poslanstvo?

6. So zdravilci

Nekatere duše v našem življenju pridejo z namenom, da nas pozdravijo. Da nam pomagajo pozdraviti našo bolečino iz preteklosti, da premagamo ovire, ki smo si jih postavili in gremo pogumno naprej.

consciousreminder.com

Preberite si še: