9 znakov, da imate zdraviteljske sposobnosti

Preverite, ali imate naravne sposobnosti zdravljenja, ki vključujejo močno intuicijo, komunikacijo z višjimi ravnmi zavesti in ostale sposobnosti, ki nimajo prav dosti skupnega z današnjo moderno medicino.

9 znakov, da imate zdraviteljske sposobnosti (foto: pixabay) pixabay
1. 2. 2021

Vsak človek ima sposobnosti samozdravljenja, nekateri pa imajo še bolj izražene zdraviteljske sposobnosti, saj je njihovo poslanstvo na Zemlji, da morda pomagajo drugim. Lahko pomagate ljudem, živalim, rastlinam ali Zemlji na splošno.

Znaki, ki kažejo na zdraviteljske sposobnosti so: 

1. Čutite, da morate pomagati pri spremembah in dvigu zavesti, ki se trenutno dogaja na Zemlji

Globoko v sebi čutite, da ste bili poslani v tem času na Zemljo, da ji pomagate, da dvigne svojo frekvenco in potisne evolucijo (zavesti) naprej.

2. Doživeli ste težko iniciacijo, ki vas je pripravila na vašo vlogo

V starodavnih kulturah je veljalo, da so šamani vedno preživeli težke preizkušnje ali šamanske bolezni, ki so potrebne na poti razvoja. To so številne preizkušnje, ki so težke, a nas izoblikujejo: lahko so bolezni, nasilja, izkoriščevanja, težavni odnosi, izkušnje blizu smrti in druge travme, ki v nas prebudijo speče zdraviteljske sposobnosti, ki jih nato lahko uporabljamo za pomoč sebi in drugim. 

3. Ste navidez introvertirani

Navidez introverirani pomeni, da ste v resnici multidimenzonalna bitja, ki plešejo med različnimi svetovi in dimenzijami, včasih pa se težko znajdete v tem zamejenem 3D svetu.

4. Najbolj domače se počutite v naravi

Najbolj povezani z vsem, kar je, se počutite, ko ste v naravi. Takrat vaša resnična bit zaživi. Šamani so prav tako veljali za mostove med naravo in človekom, za prevajalce med gorami, oceani, rekami, živalmi in ljudmi. Tudi vam se lahko zdi, da čutite, kaj šepeta drevo ali ptica na nebu. 

5. Ste zelo občutljivi

Imate izredno razvite čute. Vidite, slišite, vonjate in občutite stvari, ki jih drugi ne. Zato vam je včasih težko biti v množici ljudi, težje prenašate hrup, koas, močne vonjave... Drugi vam morda pravijo, da ste preveč občutljivi, a vaša občutljivost je blagoslov in dar, saj lahko z njo zaznavate mnogo več in širše.

6. Čutite duhoven klic, da bi končali trpljenje živali in narave

Vedno se boste postavili v bran narave, okolju in živalim.

7. Jasne vizije in sanje

Zaradi vaše odprtosti zlahka dobite jasne vizije skozi vašo zavest, včasih v spečem in meditativnem stanju, včasih v budnem stanju. Dobite ideje in vizije, ki niso zrastle v vašem umu, ampak so prišle iz višjih ravni skozi vašo zavest. 

8. Imate nenavadne moči

Jogiji "paranormalnim" močem pravijo sidhiji. Bodisi gre za jasna zavedanja, sporočila, moč zdravljenja z dotikom, besedo, zvokom, spodobnost telepatije (tudi z živalmi, rastlinami)...

9. Občutek, da nikamor ne spadate

Šamani in zdravilci so bili vedno tisti, ki so živeli ob robu vasi. Bili so posebni in drugačni. Morda imate tudi sami občutek, da ne spadate nikamor, nič hudega, vaša vloga je izredno pomembna.

Sprejmite svojo vlogo in poslanstvo, imate sposobnosti zdravljenja in pomoči svetu, ki je nujno potrebna. Pogumno in srečno na poti!

prirejeno po: consciousreminder.com