6 znakov, da se odpira vaše tretje oko

Tretje oko je tisto oko, ki vidi nevidno, ki vidi v notranjost in v svet duha... Z duhovnim razvojem se vse bolj odpira in nam prinaša nove sposobnosti. 

6 znakov, da se odpira vaše tretje oko (foto: pixabay) pixabay
22. 10. 2020

 Tretje oko ali 6. čakra leži sredi sredi čela, nad nosnim korenom. 

Kako zaznamo, da se nam tretje oko vse bolj odpira? 

1. Pritisk med obrvmi

Na trenutke imate občutek, kot da se vas nekdo dotika med obrvmi ali očmi, morda občutite toploto ali rahel pluz na sredini glave. Včasih so senzacije bolj močne, včasih manj. 

2. Občutek na zvok

Postajate vse bolj občutljivi na zvoke. Spreminja se vaš okus za glasbo, ki postaja vse bolj prefinjen, saj hitro začutite rušilnost zvoka, ki vam ne prija. Prav tako ne prenašata več prevelikih gneč in kaosa. 

3. Izboljšana intuicija

Z duhovnim razvojem se naravno poveča tudi intuicija, ki vse bolj postaja glavo vodilo v vašem življenju. Kadar se naše tretje oko odpira, postajamo vse bolj intuitivni ter lažje ločimo med resnico in iluzijo. Vse lažje uvidimo, kaj je dobro za nas, kam moramo iti in kaj storiti. 

4. Spremembe miselnih vzorcev

Mislite drugače, kot ste nekoč. Reprogramirate in čistite svoj um. Vse bolj se sprašujete o vzorcih, ki so prisotni v družbi in medijih ter iščete svoje odgovore, saj niste slepo zavodoljni s tem, kar je trenutno prisotno okoli vas. Brišete stare vzorce, katere ste bili naučeni in iščete nove resnice. 

5. Občutljivost na svetlobo

Tudi občutljivost na svetlobo in barve, ki jih vidite drugače - morda bolj svetlo, se lahko spreminja. 

6. Prehrana

Bolj pozorni postajate na to, kaj jeste. Vaša občutljivost na hrano in njeno toksičnost se povečuje. Občutite, da je hrana energija, zato želite samo hrano, ki vas resnično nahrani in vam da energijo. Čutite vibracijo hrane in tudi kako vam energije pade, kadar jeste nezdravo, hitro ali predelano prehrano, ki ne vsebuje hrani. 

Nasveti za ravnovesje 6. čakre:

  • Izogibajte se sladkorju in mleku
  • Meditirajte
  • Bodite pozorni na svoje čute in intuicijo
  • Pijte veliko vode 
  • Bodite v naravi vsaj pol ure na dan

Vir: enlightened-consciousness.com