Trenutno so odprta ZVEZDNA VRATA Siriusa! TO je energetsko zelo močan čas

3. 7. 2024
Deli
Trenutno so odprta ZVEZDNA VRATA Siriusa! TO je energetsko zelo močan čas (foto: profimedia)
profimedia

V prvem tednu julija se vsako leto zgodi povezava oz. poravnava Zemlje in zvezde Sirius, ki prinaša višje vibracijske energije za duhovni napredek.

V astrologiji velja prvi teden julija za čas duhovnega napredka in čas, ko lahko človeštvo dvigne ali razširi svojo zavest na nov nivo. V tem času sije zvezda Sirius 23-krat svetleje kot Sonce, nekateri jo imenujejo zemljino duhovno sonce. Če Sonce, okoli katerega kroži naša Zemlja, greje naše telo, Sirius, daleč v globinah naše galaksije, greje našo dušo.

In čeprav je zvezda Sirius tako daleč od našega planeta, se zdi, da ima pomembno mesto v zgodbah mnogih starodavnih kultur z vsega sveta. Stara ljudstva so verovala, da Sirius predstavlja “vrata v nebesa”. Prav tako predstavlja kraljestvo bogov in ko je to najbližje Zemlji, so naši predniki (z zavestjo) odpotovali skozi ta zvezdna vrata in prejemali božanska sporočila iz Siriusa.

V starem Egiptu je Sirius veljal za zvezdo boginje Izide, ki vlada ciklom smrti in ponovnega rojstva, ter Anubisa, boga s šakalovo glavo, ki je lahko hodil med svetom živih in svetom mrtvih.

Nekatere kulture verjamejo, da je Sirius dom veliko bolj razvitemu (v znanju in zavesti) življenju, kot ga poznamo na Zemlji. Bitja Siriusa naj bi imela izjemno napredne tehnološke inovacije in psihične sposobnosti.

Za veliko starih civilizacij je poravnava Siriusa predstavljala čas duhovnega prebujanja in transformacije, ki jo potrebujemo na zemeljskem popotovanju. V današnji astrologiji Sirius predstavlja vibracijo svobode. Energijo, ki nam pomaga, da se osvobodimo svojih zamejitev in lahko svobodno izražamo samega sebe. Ta energija deluje kot inspiracija in nam lahko pomaga pretvoriti naše želje v resničnost. Ta energija pa je tudi naklonjena tehnološkemu napredku in inovacijam. 

Ko je ta zvezda najbližje Zemlji vpliva na naše življenje. Najbližje Zemlji pa je prav sedaj: med 2. in 7. julijem, ko naj bi bilo moč začutiti energijo (pa tudi informacije) iz Siriusa, ki lahko vplivajo na naš razvoj. Močnejša energija, ki prihaja k nam, lahko vpliva na povečano kreativost in intuicijo ter inspiracijo.

Zaradi vse te energijske visokofrekvenčne energije je prvi teden julija zelo močan čas na Zemlji, ko lahko napredujemo v zavedanju, prejmemo sporočila Božanskega in najdemo novo svobodo v sebi. V tem tednu si zato privoščite več miru, meditacije in narave. Poskrbite tudi, da niste ves čas v stresu in pred elektronskimi napravami. Uživajte v podpornih energijah in dodatni inspiraciji, ki v tem tednu prihaja iz zvezde Sirius!

foreverconscious.com

Poglejte si še:

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice