Dr. Aleksander Šinigoj: "Ko spremenimo misli in občutke, lahko spremenimo svojo realnost."

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP - nevrolingvističnega programiranja, motivator, coach... V Sloveniji velja za najboljšega hipnotizerja. Prisluhnite pogovoru z njim. 

Dr. Aleksander Šinigoj: "Ko spremenimo misli in občutke, lahko spremenimo svojo realnost." (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
11. 1. 2023 | Promocijsko sporočilo

V intervjuju boste spoznali:

 • Kaj je to NLP? 
 • Komu je ta metoda namenjena? Pri katerih težavah v življenju bi lahko človek iskal rešitve skozi to metodo? 
 • Kako je Aleksandra Šinigoja življenje pripeljalo do vsega tega znanja?
 • Kako je povezan z ljudmi, ki so ustvarili znan film The Secret?
 • Kakšen je njegov pogled na zakon privlačnosti? 
 • Kako se NLP tehnike spopadajo s podzavestjo?
 • Koliko časa potrebuje nekdo, da z NLP naredi spremembo ali preboj?
 • Na kakšen način lahko skozi NLP izboljšamo svojo komunikacijo?
 • Kaj lahko rešimo s hipnozo? Kako sploh izgleda hipnoza? 
 • Kaj vse je Aleksander uspel rešiti s pomočjo hipnoze?
 • Kako nam lahko hipnoza pomaga v partnerskem odnosu?
 • Zakaj bi se NLP in hipnozo morali učiti že v šoli, če že ne v vrtcu?

....

Hipnoza je tehnika, stara več tisoč let. Danes jo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo doseči odlične, nadpovprečne rezultate, spremeniti navade ali odpraviti razvade in strahove.

Hipnozo oz. samohipnozo že sedaj uporabljate tudi vi 24 ur na dan, vsak dan. Od trenutka, ko zjutraj vstanete, do trenutka, ko greste spat, imate številne misli in številne občutke. To, kar čez dan mislite in čutite, vpliva na to, kakšno vedenje izvajate čez dan. Večina ljudi se hipnoze ni učila v šoli in je ne znajo uporabljati načrtno, zavestno, zato velikokrat ne dobijo želenih rezultatov v svojem življenju. Če bi radi prevzeli nadzor nad svojim življenjem, če bi radi rezultate, ki si jih želite, potem se naučite hipnoze in samohipnoze.

Kaj ni hipnoza?

Hipnoza ni spanje. To je ena najbolj pogostih napačnih predstav, ki jo imajo ljudje o hipnozi. V hipnozi smo še bolj dovzetni za sugestije, ki jih slišimo od drugih oz. ki si jih v mislih dajemo sami.

Hipnoza prav tako ni prevzem kontrole nad našim vedenjem s strani hipnotizerja. Še ena pogostih napačnih prepričanj o hipnozi, zaradi katere se je nekateri ljudje izogibajo ali celo bojijo. Dejstvo je, da smo vsi ljudje hipnotizabilni, eni bolj drugi manj. Vseeno pa je vsaka hipnoza samohipnoza.

Zakaj bi se hipnozo in samohipnozo morali učiti že v šoli, če ne že v vrtcu?

Razlog, da eni ljudje zlahka dosegajo želene rezultate, eni pa se vrtijo v začaranem krogu neuspehov, je v notranjem svetu. Hipnoza je učinkovito orodje za programiranje (nezavednega) uma, našega notranjega sveta. Koliko lažje in boljše bi bilo vaše življenje, če bi to znali uporabiti že v otroštvu, mladosti? Pa vendar, nikoli ni prepozno. 

Komu in pri kakšnih težavah lahko hipnoza pomaga?

Hipnoza se danes uporablja na vseh področjih, tako v športu, zdravstvu, vzgoji in izobraževanju, podjetništvu - praktično povsod, kjer nekdo želi spremeniti dosegati odlične rezultate, spremeniti navade ali odpraviti razvade, strahove, ...

Kako hitro hipnoza pomaga?

Včasih je dovolj ena beseda, en stavek, ena oseba, da nekdo naredi spremembo. Pomembno je, da se zavedamo, da hipnoza ne zdravi, ne pripelje sanjskega partnerja/partnerke, ne zagotovi nove službe, temveč pomaga, da oseba spremeni svoj zemljevid sveta, svoj notranji svet, svoje misli. Ko nekdo drugače misli, drugače čuti in z drugačnimi občutki se drugače vede. Drugačno vedenje pripelje do drugačnih rezultatov.

Kje se lahko naučim več o uporabi hipnoze oziroma samohipnoze?

Na 4-dnevni brezplačni delavnici. 

Hipno diploma – brezplačna 4-dnevna online delavnica o hipnozi

Hipnoza vam lahko pomaga spreminjati vrednote, prepričanja in vedenje. Ko spremenite vedenje, boste spremenili rezultate, ki jih dobivate v življenju.

Prijavite se na 4-dnevno brezplačno spletno delavnico o hipnozi Hipno Diploma, na kateri boste spoznali:

 • kaj je hipnoza, kako deluje in kakšna je magnetna moč nezavednega uma;
 • kako lahko uporabljate moč uma, da dobite v svoje življenje več denarja, želeno kariero, odnose, zdravje, duhovnost, skratka vse, kar si želite;
 • kako se lahko izognete negativni hipnozi in negativnemu vplivu okolice;
 • kako lahko odpravite blokade, omejujoča prepričanja in ovire, ki vas že toliko časa zadržujejo na mestu in preprečujejo, da naredite preboj; 
 • kako lahko odpravite neželene strahove in neželene misli;
 • kako samohipnozo lahko uporabite v svojem življenju za doseganje želenih rezultatov.

Ko spremenite svoje misli, boste spremenili vedenje. Ko spremenite vedenje, se spremenijo rezultati, ki jih dobivate! Hipnoza je najbolj trajno in globinsko orodje za spreminjanje vedenja in želenih rezultatov v življenju.

Z delavnico pričenjamo v sredo, 18. 1. 2023, ob 20.00.

Na brezplačno delavnico Hipno diploma se lahko prijavite TUKAJ. Pohitite in si zagotovite svoje mesto na delavnici Hipno diploma.

Delavnica poteka 4 dni, vsak dan od 20.00 do 21.30, skupaj boste imeli na voljo kar 6 polnih ur treninga hipnoze in samohipnoze povsem brezplačno.

Sreda, 18. 1. 2023, ob 20.00: Moč misli – uvod v hipnozo in samohipnozo

Prvi dan našega druženja boste spoznali priložnosti, ki vam jih odpira moč nezavednega uma. Izvedeli boste, kaj je hipnoza in samohipnoza ter, kako lahko hipnotične tehnike tudi sami uporabite v svojem življenju.

Četrtek, 19. 1. 2023, ob 20.00: 7 korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

Drugi dan boste spoznali enostaven proces, kako v 7 korakih preidete do globoke hipnoze in samohipnoze ter naredite spremembo v svojem življenju na bolje. Proces hipnoze boste lahko takoj uporabili v svojem življenju.

Torek, 24. 1. 2023, ob 20.00: Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

Na tretjem srečanju boste spoznali, na katerih področjih življenja lahko uporabite hipnozo in kako se spremembe, ki jih naredite s hipnozo in samohipnozo odražajo v vašem vsakdanjem življenju. 

Sreda, 25. 1. 2023, ob 20.00: Naredite preboj: Spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo 

Četrto srečanje bomo posvetili vašemu preboju, kako lahko spremenite svoje navade in vedenja, ki vam nato prinesejo boljše rezultate. Vaš cilj mora biti, da spremenite vedenje s pomočjo hipnoze. Ko boste dnevno, konstantno izvajali želeno vedenje, lahko pričakujete želene rezultate na področju denarja, kariere, odnosov, zdravja, osebne in duhovne rasti itd.

O predavatelju: Dr. Aleksander Šinigoj je podjetnik, predavatelj, avtor osmih knjig, med drugimi tudi knjige o hipnozi – Moč nezavednega uma, Hipnoza 1. Številni podjetniki, vodje doma in v tujini so z Aleksandrovo pomočjo povečali uspešnost poslovanja, prodajo ter zrastli tako osebno kot poslovno. Pridružite se mu na 4-dnevni spletni delavnici Hipno diploma. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko TUKAJ.