Djotiš svetovalka Tina Pipan: "Spomladi 2022 se nakazujejo spremembe..."

23. 12. 2021
Deli
Djotiš svetovalka Tina Pipan: "Spomladi 2022 se nakazujejo spremembe..." (foto: Sensa)
Sensa

Oglejte si nov Sensa pogovor, v katerem djotiš svetovalka Tina Pipan razloži, kaj nas čaka v letu 2022 in kaj je sedaj izjemno pomembno.  

Naravni ritmi zadnjih dveh let niso najlažji. Na površje so prišli številni strahovi, tesnobe, anksioznosti... Aktivirali so se globoki strahovi, stiske, nezavedne vsebine, ki smo jih dolgo časa skrivali in potiskali vase.

Zelo pomembno je sedaj, da vsak pri sebi pogleda, kaj lahko spremeni in transformira v tem obdobju. Samo sprememba znotraj nas; sprememba naših osebnih stisk bo lahko naredila spremembo kasneje tudi na zunaj. Na planetu se odvija močno kolektivno čiščenje in naravni ritmi so vedno ciklični. Za vsako krizo prihaja lažje obdobje. 

Resnično pomembno je sedaj pogledati, kaj moramo spremeniti pri sebi. Kaj ni več resnično? Kaj moramo spustiti? Kaj moramo drugače pogledati? Kako se lahko zasukamo in malce drugače zaživimo? To so izjemno pomembna vprašanja v teh časih. Usmerimo se vase, kljub temu, da je to velikokrat povezano z marsikatero stisko, žalostjo, skrbjo, občutkom krivde, odgovornostjo... Vendar, če zmoremo to narediti, da naredimo v sebi spremembo in začnemo drugače delovati, se usmerimo v drugačno razumevanje, se lahko zgodijo spremembe na zunaj. 

Ljudje si že od nekdaj želimo biti svobodni v vseh teh covid omejitvah. Svoboda je naša naravna težnja. Vendar svoboda se lahko gleda zelo široko in na različnih nivojih. Imamo notranjo svobodo; koliko smo zavezani v neko prepričanje, vzorec, čustvo, v neko karmično mrežo zavednih in nezavednih obrazcov delovanja... In ko nismo svobodni na zunaj, je čas, da pogledamo, kaj lahko naredimo navznotraj.

OGLEJTE SI CELOTEN SENSA POGOVOR:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja