Sensa Pogovor - Urban Urbanc in S.Irene: Čas je, da moški in ženska zaplešeta ples harmonije

26. 11. 2021
Deli
Sensa Pogovor - Urban Urbanc in S.Irene: Čas je, da moški in ženska zaplešeta ples harmonije (foto: sensa)
sensa

Oglejte si nov Sensa pogovor, v katerem smo gostili Urbana Urbanca in S.Irene. 

ODDAJA JE NA VOLJO TUKAJ: 

Tokrat bomo govorili o moških in ženskah, o naših medsebojnih odnosih in vsem, kar se v njih dogaja. Predvsem pa bomo poskušali bolje razumeti moško in žensko energijo oz. moški in ženski princip, jin in jang, ki ga ima vsakdo izmed nas v sebi. 

Zanimalo nas bo, kako se naše notranje moško-ženske energije odslikavajo v naših zunanjih odnosih? Ali je mogoče, da nosimo v sebi ranjeno moško ali ranjeno žensko energijo, in zato k sebi privlačimo točno takšne (torej, ranjene) partnerje in ljudi na splošno? Kaj narediti, da te rane pozdravimo in ustvarimo bolj zavestne, harmonične, manj konfliktne ter boleče odnose?

Z nami se bosta na čudoviti Šenkovi domačiji na Jezerskem družila S.Irene in Urban Urbanc. S.Irene posebno pozornost posveča prav spoznavanju in povezovanju jina in janga znotraj nas in v naših odnosih, njene zapise lahko spremljate na našem portalu sensa.si. Urban pa je znan kot avtor, predavatelj, svetovalec za avtentičen način življenja in medsebojne odnose, ki se v zadnjem času še posebej posveča spodbujanju moških k delu na sebi. 

NAPOVEDNIK:

S.Irene pravi: Veliko Ljubezni bo potrebne, da se zacelijo naše več kot pet tisočletne rane, ampak še tako dolga pot se začne s prvim korakom. Naj bo tokrat naš prvi korak, korak v vašo notranjost, k našemu izvoru… 

Moški, varujte nas in me vas bomo navdihovale. Spuščali se bomo v globine in vzpenjali v nebo. Leteli bomo na krilih najbolj čutnih utripov. Nekje med Soncem in Luno. Preprosto tako.