Kaj nam prinaša mesec november 2012

Z novembrom smo vstopili v izjemno dinamično obdobje arhetipa Kočijaža. Čas, ki je pred vami, bo intenziven, spremenljiv in predvsem tako nepredvidljiv, da bi vam prav ta kaotičnost znala pobrati veliko energije.

7. 11. 2012

V tem mesecu se bodo dogajali veliki premiki in spremembe, tako na fizičnem, čustveno-mentalnem kot na duhovnem nivoju.

Čas vas bo podpiral za selitev, potovanje ali spremembo zaposlitve, statusa ... Sicer je to čas, ko se bo pokazalo, kaj vse morate pri sebi in v svojem življenju spremeniti. Glavne korake boste sicer najverjetneje delali v januarju 2013, saj vas bo zdaj energija usmerjala bolj k poglabljanju in povezovanju in čas bo, da naredite bilanco vsega, česar niste postorili in si zastavili že prej.

Zdaj bo čas sprave s sabo, s svetom in z Bogom.

Doživljali boste velike in globoke spremembe, povezane z domom in družino. Lahko celo tako, da se preselite ali da nekako spremenite domače okolje z obnovo prostorov. Lahko vam bo kaj odtujeno, uničeno ali odvzeto ... Lahko se tudi nekdo od družinskih članov odseli, priseli ali se zgodi sprememba v povezavi z vašim statusom.

Tudi spremembe v poslovnem življenju ne bodo neobičajen pojav, zato nikar ne hitite, podpise pogodb pustite za pozneje. Zdaj je čas za notranji vpogled, kam greste in česa vse niste uredili za nazaj. Če pogledamo s širšega stališča, vas vse spremembe, ki se vam bodo zgodile v tem obdobju, vodijo v razvoj in razcvet na osebnem in poslovnem področju, čeprav vas bo to obdobje močno zaznamovalo. Nič več ne bo tako, kot je bilo. Velike spremembe so pred vrati. Lahko boste čutili, kot da življenje zahteva od vas vse te spremembe, in to na vseh področjih. Vse, kar se bo dogajalo zdaj, je za vas zelo pomembno, da se pripravite, da resnično razčistite ... Čas, ki je zdaj, bo pogled navznoter. Prava akcija bo bolj usmerjena na čas v januarju 2013, do takrat pa zdržite in odpuščajte. Predajte se in se nehajte boriti s svojim egom, naredite končno tisto, kar je prav in kar bi morali storiti že februarja, v začetku letošnjega leta ...

To je vaš čas, ki bo od vas zahteval, da ste popolnoma odkriti do sebe.

Morda se boste začeli intenzivno ukvarjati z vprašanji, kaj sem storil, se nisem morda prenaglil? Zazrite se vase in si odgovorite, kaj vas v tem trenutku motivira? Ali živite resnično bistvo samih sebe ali se goljufate za življenje? Včasih je prav soočenje s svojo pravo motivacijo in samoutvaro grozno, a ko ga opravite, se vam bo prava moč povrnila ... Čas bo, da se iskreno soočite ... s sabo!

Sprememba je v tem trenutku nujna in ta proces vas bo osvobodil lastnih verig ...

November vas bo dobesedno prisilil, da pogledate nazaj na cikluse svojega življenja. Pravzaprav vas bo prisilil, da pogledate ponovno konec preteklega leta in se zamislite ... Ste obtičali? Se oklepate stvari, ki bi jih moral izpustiti, popraviti ali se oprostiti? Se bojite premakniti v naslednjo fazo življenja? Morda je čas, da se ustavite, občutite strah in se vseeno pomaknete naprej. Največja lekcija bo, da sprejmete naravne cikluse življenja in se zaveste, da čeprav boste morali pustiti svojo staro identiteto in navade, boste našli po poti veliko veselja, moči in modrosti, saj boste samo tako sprejeli novi ciklus, v katerega se premikate. Kot človek se bojimo smrtnosti, a ta strah vodi do mrtvila. Izziv zdaj bo zavedanje, da ko sprejmete svoje cikluse z veseljem, boste dobili nov občutek za življenje. Zdaj je treba pustiti staro za seboj, odprite roke novemu življenju, priložnostim in možnostim, ki vas čakajo. Čas je za premik naprej.

Umiranje je del procesa, ki ga spremlja vstajenje.

Kočijaž je simbol, kako združiti mir in dejavnost. Prav zdaj se boste soočali s tem, kako je, če je preveč miru, postane dolgočasno in neznosno, dejavnost brez vidnih rezultatov pa v vas povečuje tesnobo, te pa bo zdaj v vas, kar naenkrat ogromno. Prav zato boste zdaj cenili spremembe, dokler vam bodo prinašale otipljive rezultate.

Čas bo, da se resnično soočite s svojimi strahovi, sicer jih boste kreirali še več. Na eni ravni se vam bodo manifestirali skozi situacije in ljudi, zato se soočite s strahovi in spoznajte njihova imena, kdo so in kaj od vas hočejo. Ko jih boste spoznali, razumeli njihov vzgib ... potem jim boste vzeli moč, s tem pa onemogočili njihovo delovanje. To je pot vstajenja. Sprejmite svoje sence. To je edinstvena pot na poti do vaše resnične duhovne esence. Zdaj se prebuja in vi z njo ...

Zapomnite si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile v tem mesecu, vodile v razcvet in razvoj. Vsekakor vas lahko ta čas zaznamuje z veliko izgubami, obilico napora, težkih notranjih konfliktov s seboj in drugimi, in četudi bo to s seboj vodilo obilo težkih trenutkov in sprememb, ki vam sprva sicer ne bodo po volji, boste glavno realizacijo občutili v številu 7, kar pomeni v sedmih tednih.

Prav ljudje, ki so rojeni v znamenju raka (med 22. junijem in 22. julijem), vas bodo kot naravna ogledala usmerjali v iskanju tega, kar pa bo na širšem nivoju spodbujalo vašo osebno in poslovno rast. Veliko boste prisiljeni delati na sebi, sicer vas bodo okoliščine dobesedno 'pahnile' v proces vstajenja, ki bo v vaših očeh poosebljal 'kaos'.

Bodite aktivni na poti vstajenja.

7. novembra 2012 se v retrogradno gibanje ponovno obrne planet Merkur. Od 4. oktobra 2012 je v retrogradnem gibanju tudi Jupiter, ki bo vse do konca januarja v znamenju dvojčka ... V odnosih bo komunikacija pod drobnogledom, čas bo za povezati se in morda nekatere stvari še dodatno utrditi, kar se znanja tiče. Ker bo v času mrka (13. novembra) še vedno retrogradni tudi planetoid Kiron, ki je nosilec naše rane in bolečine, hkrati pa je naš zdravitelj, bo skozi globoko katarzično čiščenje in preobrazbo šel Pluton. Nekaj v vašem življenju pridobilo novih razsežnosti. Saturn in Pluton bosta delovala kot stroga učitelja. Proti Jupitru bosta na vašo srečo kazala zmožnost govoriti resnico. Človeštvo se zaradi retrogradnega Jupitra v Dvojčkih ne bo zavedalo, kaj je resnica in kaj je laž. Oba bosta kazala tudi na vašo moralnost, na vašo duhovno plat in zmožnost samozdravljenja. Neptun se bo na martinovo obrnil nazaj v direktno gibanje, kar bo prineslo močan vpliv na dvig zavesti.

Čas prebujenja bo in prebuditev iz iluzije ...

13. novembra 2012 bomo priča popolnemu sončevemu mrku, ki se bo zgodil na 21, stopinji, v znamenju škorpijona, 28. novembra pa bo Lunin mrk.

Čas bo, da ste aktivni in da delujete.

In za konec še to: "Prisluhnite srcu, učite se iz vesolja, ne bodite zaverovani sami vase, bodite ponižni, sočutni in odprti za spremembe, za vse ... Sprejetje je zdaj ključ! In zavedanje, da je tudi vesolje živo bitje, ki diha in se čisti. Vse je svetloba, vse je energija."

Pert em hru ali postanite budni!

Shana Flogie