Dragocena olja in prefinjena dišava

MELVITA je z natančnostjo zlatarjev zasnovala certificirano organsko kolekcijo L'Or Bio, ki združuje pet skrbno izbranih naravnih olj, katerih sinergija kožo ljubkuje s prefinjenim dotikom in jo ovije v nepozabno, žlahtno dišavo, ki vas ponese v daljne dežele.

13. 6. 2014 | Promocijsko sporočilo

Melvita Izjemni gel za prhanjePriljubljenim izdelkom v različnih odtenkih zlata, ki poskrbijo za sijočo kožo in bleščeče lase, se je v juniju pridružil še Izjemni gel za prhanje, ki vsakodnevno osebno nego spremeni v pravo razkošno doživetje.

Novi certificirano organski gel za prhanje združuje prefinjeno dišavo in dragocena olja z izjemnimi negovalnimi lastnostmi: arganovo olje iz Maroka, olje kendi iz Indonezije, olje incainchi iz Peruja, buritijevo olje iz Brazilije in pracaxijevo olje iz Amazonije. Svilnata tekstura se v stiku z vodo pretvori v nežno kremno peno, ki kožo naredi svilnato gladko in jo prefinjeno odišavi.

Vaše čute bodo očarali tudi ostali izdelki iz MELVITINE kolekcije L'Or Bio:

Izjemno zlato olje je svilnate teksture, ki kožo in lase ljubkuje s prefinjenim dotikom, nepozabna čutna dišava pa jih ovije v nežno mehkobo. Negovalna formula, ki združuje najžlahtnejša olja, se odlično vpije v kožo in ne pušča mastnega preostanka. Koža je nahranjena in žametno mehka, lasje pa so svetleči, krepki in zaščiteni.

Izjemno zlato olje z bleščicami poleg čudežnih olj vsebuje še lesketajoče zlate pigmente. Nanesite ga ob posebnih priložnostih, saj koži in lasem podari prelesten sijaj. Koža je nahranjena in žametno mehka, lasje pa so svetleči, krepki in zaščiteni.

Izjemna lepotilna krema za sijaj ima gladko, bogato teksturo, ki se hitro vpije v kožo, lesketajoči zlati pigmenti pa vas ovijejo v zlato tančico. Koža je nahranjena, navlažena in svilnato mehka, vi pa ste videti čudovito.

Vse naštete izdelke za razkošno nego in sijaj, s katerim boste zasenčili še sonce, najdete v spletni trgovini www.melvita.si in trgovinah MELVITA:

· Ljubljana: STARI TRG 18

· Ljubljana: CITYPARK

· Maribor: EUROPARK

Veleprodajna mesta MELVITA:

· Ljubljana: NAMA in MAXI

· Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

Melvita