Energija kreacij, ki jih nosimo, je še kako pomembna

Vsak izdelek nosi energijo, s katero je bil ustvarjen, pravi Irena Meserko, ki kreira iz čistega užitka in ob prisotnosti višjih bitij, zato ni vseeno, kaj nosimo na sebi. 

14. 5. 2015

Irena Meserko že od nekdaj rada ustvarja. Vedno je bila drugačna, posebna, samosvoja, kar se odraža tudi v kreacijah, ki jih ustvarja. "Vsaka zase je nastala iz iskre navdiha in vsaka nosi svojo svežino," pravi Irena.

Najpomembneje ji je, da se počuti odlično, ker takrat čuti željo po ustvarjanju. Vedno poskrbi za prijetno delovno vzdušje; prižge svečke, k sodelovanju pokliče angele lepote, harmonije ... "Kadar delam z motivi, na primer indijanskimi ali drugimi, se skušam povezati tudi s posebnimi energijami teh motivov in simbolov. Uporabljam različne motive iz drugih kultur in časov - indijanske, gotske ali pa motive iz mitološkega sveta, kot so vile in zmaji.

Čisti užitek je, ko se pod mojimi rokami rojeva nov izdelek, detjl po detajl, pa spet nova ideja in nova podrobnost, ki se mi porodi v procesu ustvarjanja, dokler si ne rečem: To je to!"

Energija kreacije je še kako pomembna

Irena močno verjame, da vsak izdelek nosi energijo, s katero je bil ustvarjen. Če je bil izdelan v sisitemu izkoriščanja, v slabih delovnih pogojih, z nejevoljo, žalostjo, jezo tudi sam vsebuje te nizke vibracije, ki prehajajo tudi na osebo, ki izdelek nosi. Če pa je izdelek narejen z radostjo, ljubeznijo, užitkom, v čutenju ženstvenih energij, pa je zgodba povsem drugačna. "Vse je vibracija in res si želim, da bi se čimveč ljudi končno tega začelo zavedati," poudarja.

Zato je še kako pomembno, da se pred nakupom vedno vprašamo, od kod prihaja nek izdelek in na kakšen način je bil ustvarjen. To ne velja le za torbice, oblačila appak tudi za hrano, vodo... Vedno se moramo zavedati, da imamo možnost izbire

Zaslužimo si le najboljše

Irenine kreacije nastajajo tudi z željo, da bi se nove srečne lastnice preko njih povezale z energijo lika in časa, vtisnjenega vanje v procesu kreacije, in dopustile spominom, modrosti, znanju, da privre na dan. "Ženske se ne zavedamo dovolj, koliko bitij svetlobe nas obkroža, ki čakajo, da nam pomagajo, da se v čim večji meri prebudimo in začutimo svojo ženstveno energijo, svojo notranjo moč Boginj - ker si zaslužimo le najboljše.

Nekaj čudovitih kreacij si oglejte v fotogaleriji, za več pa obiščite fb stran Irena Zvezdica Čarobne Kreacije

Hlače

Pripomoček za branje

Torbica

Torbica

Torbica

Torbica

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri