Melvita - narava je neusahljiv vir navdiha!

Če je duša srčika našega bivanja, potem lahko rečemo, da je telo njen sveti tempelj. In kot vsak tempelj si torej tudi naše telo zasluži vso naše spoštovanje, veliko nege in ljubeče skrbi.

2. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Če se torej strinjate, da je za naše telo najboljše lahko le najboljše, se boste strinjali tudi, da tej premisi zagotovo sledi MELVITIN negovalni in lepotni asortiman, katerega vir navdiha je (in vedno bo) blagodejna moč narave.

MELVITINI zakladi iz narave

MELVITINI negovalni in lepotilni izdelki so bogati z najdragocenejšimi naravnimi sestavinami: medom, matičnim mlečkom, propolisom, cvetlicami, rastlinskimi izvlečki, algami, glino ...

Paleta naravnih in organskih izvlečkov, ki bodo vaši koži zagotovili užitek in prebudili lepoto v vas.

Z uporabo organske kozmetike pa svoje telo negujete, ne da bi pri tem škodovali naravi. Varovanje okolja, skrb za naravo in ohranjanje biološke raznovrstnosti so namreč osnovna načela v samem srcu MELVITE, za katera si prizadeva iz dneva v dan.

Zato naj bo narava tudi vaš neusahljiv vir navdiha ...

Nega kože

Čudovite, bogate teksture in nežne dišave ...

Certificirano organski kozmetični izdelki MELVITA bodo prebudili vašo naravno lepoto.

Izdelki za popolno poletno nego

 • Certificirano organska ZAŠČITNA KREMA ZA SONČENJE SPF 20, 75 ml

Naravna in učinkovita zaščita pred soncem
Marakuja - baobab - brazilski oreh
Spletna trgovina

Krema za sončenje

Za brezskrbne urice v objemu sončnih žarkov je MELVITA poskrbela z učinkovito Zaščitno kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem 20. Negovalna formula z naravnimi mineralnimi filtri brez nanodelcev koži zagotavlja odlično organsko zaščito pred negativnimi sončnimi žarki.

Ti povsem naravni filtri ne prodrejo v kožo in je zato ne iritirajo. Krema z gladko in vlažilno teksturo, ki kožo ščiti tudi pred ultravijoličnimi žarki tipa A, dolguje svoje zaščitne in obnavljalne lastnosti izvlečku pongamije in oljem brazilskega oreščka, marakuje ter baobaba.

 • Certificirano organsko KORENČKOVO OLJE, 50 ml

Poudarite naravno zlat odtenek zagorele polti!
Spletna trgovina

Korenčkovo olje

MELVITINO certificirano organsko Korenčkovo olje je pridobljeno z maceracijo korenja (Daucus carota) v deviškem, hladno stisnjenem sončničnem olju. Bogato je s provitaminom A, poznanim tudi kot beta karoten, ki daje značilno oranžno barvo. To naravno olje je idealno za nego kože poleti, saj jo mehča in poživlja. Poleg tega pa stopnjuje porjavelost in koži daje čudovit, naravno zlat odtenek, zato se ga bo koža po sončenju še posebej razveselila.

 • Certificirano organski SERUM ZA POŠKODOVANE KONICE LAS, 30 ml

Zaščiteni in neverjetno sijoči lasje celo poletje!
Kamelija – jojoba - argan
Spletna trgovina

Serum

Serum združuje učinkovito mešanico obnavljalnih olj in je posebej zasnovan za nego suhih konic in poškodovanih las. Združuje krepilne in gladilne koristi oljčnega in arganovega olja z olji jojobe, konoplje, kamelije in žafranike ter mehkobo mareličnega izvlečka in primorske pese. Negovalna formula ščiti še tako suhe in poškodovane konice las ter jim daje mehkobo in sijaj.

 • Certificirano organski OSVEŽILNI GEL ZA VLAŽENJE, 40 ml

Za normalno do mešano kožo
Cvetna vodica vrtnice – mleko iz semen vrtnice – cvetni lističi navadnega šipka
Spletna trgovina

Gel za vlaženje

Gel, nežen in svež kot jutranja rosa, zagotavlja intenzivno vlaženje in pogasi žejo še tako dehidrirane kože. Formula, obogatena z izvlečki iz vrtnic vsega sveta, koži dan za dnem zagotavlja celodnevno udobje. Cvetna vodica vrtnice je neposreden vir vlage, mleko iz semen vrtnice pa koži pomaga zadrževati vlago in ohranja njen hidrolipidni zaščitni plašč.

 • Certificirano organska CVETNA VODICA VRTNICE, 200 ml

Za občutljivo kožo
Spletna trgovina

Cvetna vodica

Cvetna vodica je destiliran izvleček cvetnih lističev organske vrtnice (Rosa damascena) in je naravno bogata z aktivnimi sestavinami. Primerna je za nego občutljive kože, pomaga uravnavati izločanje sebuma (kožne maščobe) ter pomaga preprečevati nastanek gub in gubic.

Varovanje okolja

Z uporabo izdelkov MELVITA boste tudi VI pomembno prispevali k varovanju okolja in k ohranjanju našega čudovitega planeta, saj so narava, strokovno znanje in okolje osnovna načela v samem srcu MELVITE:

 • MELVITINI izdelki vsebujejo več kot 600 različnih naravnih in certificiranih sestavin s celega sveta, večinoma pridobljenih z organskim poljedelstvom, kar prispeva k ohranjanju biološke raznolikosti, okoljskega ravnovesja in naravne lepote.
 • Vsi MELVITINI izdelki so v skladu z Ecocertovimi smernicami ekološke in organske kozmetike.
 • Rastline, uporabljene v MELVITINIH izdelkih, so požete in nabrane brez negativnih vplivov na okolje.
 • MELVITA ne uporablja ogroženih rastlinskih vrst ter se bori proti krčenju gozdov in škodljivemu izkoriščanju naravnih virov.
 • MELVITA pri proizvodnji uporablja najboljši in najvarnejši sistem ravnanja z odpadnimi vodami.
 • MELVITA nasprotuje testiranju na živalih, ki je kruto in povsem nepotrebno.
 • Embalaža MELVITINIH izdelkov se lahko reciklira.
 • MELVITA deluje v skladu z načeli trajnostnega razvoja in podpira pravično partnerstvo.

Trgovine Melvita

 • Ljubljana, Stari trg 18
 • Ljubljana, NS Citypark (v pritličju, vhod pri Mobitelu)
 • Maribor, NS Europark
 • Prodajni kotiček v Nami
 • Prodajni kotiček v Maxiju

P.S.

 • Izjemni izdelki odslej na voljo tudi v spletni trgovini www.melvita.si.

 

MELVITO lahko obiščete tudi na Facebook strani MELVITA Slovenija.