Ideja za najboljši jesenski oddih, ki prinaša harmonijo uma in telesa!

Joga, savna in razvajanje v termalnih bazenih - sploh obstaja boljša kombinacija za vaš jesenski oddih?

Ideja za najboljši jesenski oddih, ki prinaša harmonijo uma in telesa! (foto: Thermana Laško) Thermana Laško
17. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Joga ima številne prednosti - izboljša gibčnost in držo telesa, okrepi mišice, izboljša kostno strukturo in gibljivost sklepov, poveča koncentracijo in pripelje do notranjega miru. Zakaj je torej ne bi vključili v svoj naslednji oddih?

Pridružite se nam na Joga programu v Thermani Laško

Hladnejši meseci leta so idealni za termalne užitke, wellness razvajanje in spoznavanje joge, ki lahko v vaše življenje vnese veliko dobrega. V Hotelu Thermana Park Laško **** Superior izkoristite posebno ponudbo in izkusite njihov Joga program, ki ga izvaja ayurvedska ekipa iz Indije.

Program vključuje individualne ure joge z indijskim joga mojstrom, posvet pri strokovnjaku za ayurvedo, dnevni vstop v savna center, ki govori zgodbe Laškega in še marsikaj drugega.

Poleg tega je v ponudbo vključen še neomejen vstop v termalne bazene, kjer boste lahko uživali v blagodejni termalni vodi pod kuliso izjemne odpirajoče se steklene kupole, ki skriva številna vodna doživetja.

Če bi torej radi nadgradili svoje znanje joge ali se z njo šele spoznali, vas vabimo, da se nam pridružite na Joga programu v sproščujočem ambientu Thermane Laško. Dobrodošli v holistično zasnovanem Thermana&Veda Ayurveda Centru, kjer deluje ayurvedska ekipa iz indijskega mesta Kerala, ki predstavlja zibelko svetovne ayurvede. V časih, ki potovanjem ni naklonjeno, lahko tako še vedno spoznate avtentično ayurvedo in blagodejen učinek avtentične indijske joge ter dopustujete varno ter brezskrbno.

Na Joga program v Thermani Laško lahko unovčite tudi turistični bon! Več informacij o paketu Joga program vas čaka na www.thermana.si, za rezervacijo lahko pokličete na 03/423 2100 ali pišete na info@thermana.si.