Olaplex za lepe in sijoče lase

OLAPLEX ne vsebuje silikonov, sulfatov, ptalatov, DEA in aldehidov ter ni bil nikoli testiran na živalih. OLAPLEX ponovno poveže prelomljene vezi v laseh, ki so bile poškodovane med kemično, termalno ali mehanično obdelavo las.

30. 6. 2015 | Promocijsko sporočilo

OLAPLEX se po večini uporablja za tri storitve v frizerskih salonih:

- dodajanje v belilo

- dodajanje v barvo

- intenzivna samostojna nega za zelo poškodovane lase

Olaplex

1. Dodajanje v belilo:

Belilo ali blanž je strah vseh, ki jih skrbi zdravje las, tako strank kot frizerjev. Domača uporaba belila v velikih primerih pripelje do uničenih 'gumijastih' ali celo polomljenih las. Frizer, ki seveda bolje pozna tako strukturo las kot tudi belilo samo, večinoma takih primerov nima, a še vedno ga/jo lahko preseneti kakšna kemična sestavina, ki je v lasu od prejšnjih kemičnih obdelav (preparat za trajno, trgovinske barve...). Razlog za vse tegobe, ki jih lahko povzroči belilo, je podiranje vezi v notranjosti las. Sedaj, ko imamo OLAPLEX, so tegobe beljenja povsem pozabljene. OLAPLEX namreč nadomesti vse vezi, ki bi jih belilo razbilo, in še doda nove. V enem dnevu tako lahko sedaj z dodajanjem OLAPLEX-a belilu črnolasko spremenimo v popolno blondinko. Pri tem ne gre za to, da bi OLAPLEX pospešil svetlenje ali v tem pogledu spremenil delovanje belila, ampak OLAPLEX zaščiti lase in ustvari nove vezi, zaradi česar je možno večkrat v enem dnevu posvetliti lase brez kakršne koli škode. Lasje bodo v večini primerov po svetlenju z belilom in dodanim OLAPLEX-om celo bolj kvalitetni kot pred obdelavo. Svetlenje las z belilom ni več nočna mora vseh, ki bi radi imeli prelepe svetle lase! OLAPLEX dejansko, je kot se sliši zgornje branje: največja revolucija v frizerstvu od odkritja preparata za kodranje las.

2. Dodajanje v barvo:

Ne samo belilo, tudi barva lahko poškoduje lase, posebej v primerih, ko se lasje večkrat barvajo po celotni dolžini in ne samo na narastku. Teh poškodb je manj in so manj vidne, a zakaj nebi imeli namesto izsušenih trdih las, mehke, voljne, elastične, sijoče in zdrave? Tu zopet pride na pomoč OLAPLEX, ki se lahko doda v vsako barvo, ne glede na proizvajalca, in uporabi za vsako tehniko barvanja.

3. Intenzivna samostojna nega:

Suhi, izsušeni in poškodovani lasje so lahko z uporabo OLAPLEX-a preteklost. Intenzivna nega z njim bo kos še tako težki nalogi.