Osrečiti nekoga je zlata vredno

Melvita je za vas poiskala zaklade iz neokrnjene narave, pristne in čiste kot solza sreče. Podarja vam bon za 7 € in vas vabi, da vstopite v zakladnico daril.

Osrečiti nekoga je zlata vredno (foto: Melvita) Melvita
8. 12. 2014 | Promocijsko sporočilo

V prazničnem času smo še toliko bolj hvaležni za čudovite osebe, ki so del našega življenja. Veliko je načinov, kako jim izkazati prisrčno pozornost. Topel objem, prijazna beseda, iskren poljub ... Melvita ponuja še en način – darila iz srca narave, ki razkrivajo naravno lepoto in obdarovance razveseljujejo še dolgo po božiču.

Narava nam podarja številne blagodejne zaklade, ki jih Melvita že več kot 30 let združuje v dovršene negovalne formule in iz njih ustvarja organsko kozmetiko, ki razveseljuje z učinkovitostjo in užitkom ob uporabi. Celoten proces od izbora organskih sestavin, proizvodnje, konzervansov pa vse do reciklažne embalaže ustreza visokim standardom ECOCERTA. Oznaka BIO zagotavlja, da izdelki vsebujejo vsaj 95 % naravnih sestavin. Melvitini izdelki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav ali barvil, sestavin petrokemičnega izvora, parafina in silikona. V njihovi sestavi so izključno naravni aktivni izvlečki, katerih učinkovitost je bila dokazana s testi v dermatoloških laboratorijih.

Melvita

Želite podariti nekaj, kar koristi celemu planetu?

Zemljo, ta čudovit planet, ki vsakogar prekaša v radodarnosti, je človek v dolgih letih svojega obstoja podredil svojim potrebam. A na žalost smo s tem porušili marsikatero naravno ravnovesje. Na prvi pogled še tako nedolžna potrošna dobrina lahko povzroči neizbrisljivo škodo okolju. Da, v tej igri tudi kozmetika ni nedolžna. Skoraj vsakdo od nas si želi lepo, negovano telo in v tej vnemi nemalokrat pozabimo na dobrobit narave. Ko uporabljamo organsko kozmetiko, pa svoje telo negujemo, ne da bi pri tem škodovali sebi ali naravi.

Z nakupom daril v Melviti ne osrečite samo svojih bližnjih, ampak naredite nekaj dobrega tudi za naš planet in prelepo naravo, saj s tem podpirate:

  • Uporabo naravnih sestavin, pridobljenih z ekološkim poljedelstvom in nabranih na način, ki nima negativnega vpliva na okolje, saj se Melvita bori proti zastrupljanju in uničevanju narave s kemičnimi sredstvi.
  • Boj proti nepotrebnemu in krutemu testiranju na živalih.
  • Recikliranje embalaže.
  • Trajnostni razvoj – ohranjanje biotske raznovrstnosti, okoljskega ravnovesja in naravne lepote je v samem srcu Melvitine filozofije.
  • Etično, humano in pravično partnerstvo s proizvajalci in pridelovalci iz lokalnega okolja in manj razvitih delov sveta.

Za vas smo iz zakladnice daril izbrali nekaj čudovitih darilnih kompletov po posebnih prazničnih cenah. In ker srečo podvojimo, ko jo delimo, Melvita obiskovalcem strani Sensa.si podarja BON ZA 7 €, ki ga lahko do 18. 12. 2014 unovčite ob nakupu nad 35 € v trgovinah Melvita in v spletni trgovini www.melvita.si. Več infomacij na tej povezavi.

Melvita - Božična poslastica

Darilni komplet BOŽIČNA POSLASTICA. Praznična cena: 14,90 €

Melvita - Razkošna nega

Darilni komplet RAZKOŠNA NEGA. Praznična cena: 25,90 €

Melvita - Za moške

Darilni komplet ZA MOŠKE. Praznična cena: 32,50 €

Če želite prelistati katalog daril in vstopiti v zakladnico daril, kliknite tukaj.

* Izbrani kompleti so po znižanih cenah na voljo do 31. 12. 2014 oz. do konca zalog v trgovinah MELVITA in v spletni trgovini www.melvita.si. Popust ne velja za pravne osebe ter ne velja v Nami, Maxiju in na prodajnih mestih Müller.

Melvita

Spletna trgovina: www.melvita.si

LJUBLJANA: Stari trg 18, Citypark, Nama, Maxi

MARIBOR: Europark

Izbrana prodajna mesta Müller