Podarjamo naravno kozmetiko Dvorca Trebnik

Dvorec Trebnik vam nudi široko ponudbo naravnih proizvodov in zanimivih doživetij, dnevno pa razvijajo tudi novosti, ki so vedno bolj privlačne in zanimive.

Podarjamo naravno kozmetiko Dvorca Trebnik (foto: promocijsko) promocijsko
24. 10. 2010

Tako lahko vsi, ki prisegate na naravne proizvode, zadovoljite svoje potrebe po naravni kozmetiki, naravnih izdelkih za dom in naravnih prehrambnih dobrotah.

Dvorec Trebnik podarja

Na portalu Sensa podarjamo 6 nagradnih parov iz njihovega asortimana naslednjih izdelkov:

Kopalne soli s svežimi vonji narave

V sveži liniji negovalnih izdelkov za telo se lahko ovijete v prijetne vonjave kokosa, aloje, vrtnice, vanilije, mete ali v opojne sadne vonjave.

Pomlajevalni karite

Karite se ponaša z bogato vsebnostjo nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin z vitaminom E in alantoinom, ki je idealen za nego suhe in zrele kože. Izredno učinkovito je tudi pri obnovi razpokanih ustnic, grobe kože na kolenih, komolcih in dlaneh. Kožo vlaži in ji vrača elastičnost, učinkuje antibakterijsko in regenerira kožne celice. Zato je še posebej priljubljen v sodobni kozmetiki.

Karitejeva linija blagovne znamke Dvorec Trebnik:

  • Losjon za telo je poleg karitejevega masla obogaten še z vitamin kompleksom A, E in F, ki varuje in ohranja naravno strukturo kože. Karitejevo maslo pa kožo izjemno vlaži ter preprečuje izsuševanje.
  • Maslo za telo se ponaša z bogato sestavo, ki vsebuje mandljevo olje, ki kožo mehča in ji vrača sijaj ter karitejevo maslo z vitamin kompleksom A, E in F, ki kot močan antioksidant kožo ščiti in neguje.
  • Univerzalna krema je primerna za vse vrste kože ter za njeno intenzivno nego in zaščito. Obogatena je s karitejevim maslom, alojo in vitaminom E.
  • Balzam za lase je obogaten z naravno mikroemulzijo, ki globoko vlaži in neguje lase ter lasišče. Vsebuje karitejevo olje, ki hrani lase in jih naredi svilnato mehke in sijoče.

Nagradno vprašanje

Da bi si prislužili enega od šestih malih lepotnih paketov zgoraj opisanih izdelkov, odgovorite na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kako daleč nazaj sega zgodovina dvorca Trebnik?


Namig: tukaj.

Svoj odgovor pošljite (skupaj s svojimi podatki: ime, priimek, naslov in telefonska številka) na nagrade@adriamedia.si (s pripisom: Dvorec Trebnik - Sensa.si).