Podarjamo beauty in spa razvajanje v Hotelu Bellevue

Počitek in sprostitev še nikoli nista bila tako omamna. Sensa vam v tokratni nagradni igri podarja razkošno vikend razvajanje ob zvokih morja na otoku Lošinj, Hrvaška.

21. 5. 2014 | Promocijsko sporočilo

Edinstvena oaza razkošja in lagodnih užitkov pod dišečimi borovci sredi Malega Lošinja ponuja razvajanje z velikim R. Hotel Bellevue ni le premišljena kompozicija modernega dizajna, galantnosti okoliške pokrajine in udobja razkošnih sob, temveč tudi prostor, kjer počitek dobi povsem nov pomen. La Vie en Rose spa center namreč ponuja pestro paleto programov s področja zdravstvene oskrbe, lepotnih tretmajev in zdravja, oblikovanih po meri gostov.

SPA center združuje starodavne holistične pristope in tehnike sodobne medicine, ki poživijo telo, um pa popolnoma osvobodijo obremenitev in vsakdanjega stresa. Uporaba luksuzne kozmetike v rokah najbolj izkušenih terapevtov in zdravnikov vzpostavlja homeostazo organizma. V okolju čudovitega strokovnega centra z zasebnim SPA vrtom, bazenom in predelom, namenjenemu sončenju je sprostitev edina točka na dnevnem seznamu. Vikend oddih in razkošno razvajanje za 2 osebi v Hotelu in SPA & Beauty centru Bellevue si lahko prislužite z odgovorom na nagradno vprašanje, ki ga zastavljamo na spletni strani Cosmopolitana.

Nagrada vključuje:

  • namestitev za dve osebi v superior sobi s pogledom na morje
  • 2 x nočitev z zajtrkom (petek - nedelja)
  • 2 x tretma v SPA Holistic calm centru, ki vključuje spa welcoming touch ritual, spa cristalotherapy facial in spa sound massage s tibetanskimi singing bowl

Nagrado lahko koristite med 18.7. in 23.8.2014.