Ruski znanstveniki so razvili kvantno kozmetiko, ki pomlajuje kožo

V Moskvi so na Inštitutu za kvantno genetiko, ki ga vodi prof. dr. Garjajev, akademik Ruske akademije medicinskih in tehničnih znanosti, razvili tehnologijo, ki zdravi številne bolezni in se uporablja tudi za proizvodnjo kozmetičnih in zdravilnih krem, ki pomladijo in obnavljajo kožo.

Ruski znanstveniki so razvili kvantno kozmetiko, ki pomlajuje kožo (foto: profimedia) profimedia
29. 8. 2019

V zadnjih 10 letih je lingvistična genetika razvijala tehnologijo za korekcijo človeškega telesa, ki temelji na načelih kvantnih ekvivalentov genske informacije. Odkrili so možnost kvantne regeneracije organov in tkiv, ki bo stare in bolne nadomeščala z mladimi in zdravimi. Gre za povsem novo zdravilo, ki daje odlične rezultate pri regeneraciji oči, črevesja, hrbtenjače, možganov itd. Kozmetika temelji na biološko aktivnih snoveh kot so ginseng, mumija, kolagen, hialuronska kislina, programirani ekstrakti matičnih celic, minerali, vitamini itd.

Kvantno informacijske kreme delujejo drugače 

V sodobnem svetu, ki je poln stresa, bolezni, gensko spremenjenih organizmov in škodljivih kemičnih elementov, se naša koža vse hitreje stara. 'Anti-ageing' kreme običajno ne porodijo vidnih rezultatov, kljub visoki ceni. Delujejo le površinsko, ne obnavljajo pa globljih plasti kože. Obstoječa kozmetika na svetovnem trgu vsebuje različne biološko aktivne snovi, kot so rastlinski izvlečki ali kemične sestavine. Toda te snovi se v procesu absorpcije skozi kožo v telo in kri pod vplivom encimov hitro razgradijo na drobce, ki niso vedno koristni oziroma so pogosto škodljivi za zdravje.

Kvantna informacijska krema vsebuje lastnosti bioaktivnih snovi, kar pomeni, da deluje neposredno na drobne koščke DNK, ki vplivajo na naše zdravje in življenje. S pomočjo posebnih zvočnih posnetkov, ki vsebujejo vse informacije o bioaktivnih snoveh, vsak del telesa prisilimo, da deluje tako, kot mu narekujemo, zato je učinek te kozmetike večji kot pri tabletah ali raznih mazilih. Preprogramirana krema torej zapove koži, kako naj se obnaša oziroma kaj mora spremeniti! Na ta način blokiramo ali upočasnimo proces staranja tkiva. Ta učinek se razširi na celotno telo, saj koža ni izolirana od drugih organov v telesu in deluje kot del enega samega mehanizma. Vsi organi so med seboj povezani.

Proces staranja je mogoče zaustaviti!

Takšno metodo pravzaprav že dolgo uporabljajo pri delu na najvišjih genetskih ravneh - pri ustvarjanju genetskih matric, na primer pri zapisu mladih in zdravih informacij iz krvi popkovine ali posteljice dojenčka. Ustvarjene informacije lahko isti otroci in njihovi najbližji sorodniki uporabijo za zdravljenje določenih bolezni in ustavijo proces staranja. Pri ustvarjanju kozmetike se uporablja enaka tehnologija. Organizem se sam obnavlja le do določene mere, ruskim znanstvenikom pa je uspelo postopek razširiti in poskrbeti, da koža dlje časa ostane mlada in brez gub. Preskus na različnih ženskah je pokazal rezultate že po nekaj tednih – celo na vratu, kjer je starost nemogoče prikriti.

Akademik Garjajev pravi: "Z uporabo KE (kvantnega ekvivalenta) čisto zdravilnih spojin in zdravil z visokimi pozitivnimi učinki smo dokazali, da zdravilnih spojin in pripravkov načeloma ni mogoče razgraditi in spremeniti. KE ostane nespremenjena in zdravi nedoločen čas. Kvantne informacijske matrike so se izkazale za zelo uspešne pri zdravljenju sindroma diabetičnega stopala, ki je bilo doslej neozdravljivo. Edini način, kako so ga zdravniki uporabljali, je bila popolna amputacija stopala. Zdaj zdravniki s pomočjo TKIM zdravijo tudi smrtne opekline in ozebline.«

Dr. Garjajev 19.10. prihaja v Ljubljano! Več o njegovem fascinantnem predavanju si preberite tukaj.

Poglejte si še njegov ekskluzivni intervju.

Vir: Molekula Zdravlje