Ritem lepote Promocijsko sporočilo

Spoznajte tri priljubljene znamke na poti k trajnosti

28. 5. 2021
Deli
Spoznajte tri priljubljene znamke na poti k trajnosti (foto: Promocijski material)
Promocijski material

In veste, kaj je najboljše? Vse najdete na spletni strani Sportina v vikend akciji s 30% popustom na novo kolekcijo ter s 50% znižanjem na dolge rokave ter hlače.

Na spletu velja akcija s promo kodo POLETJE30 za izdelke, ki imajo oznako PROMO.

1. Tom Tailor Denim

Vedno več znamk se poslužuje trajnostnih materialov, med njimi pa je tudi Tom Tailor, ki s svojo linijo Denim predstavlja čudovite kose, ki vas bodo navduševali to poletje.

Midi obleko iz trajnostne viskoze najdete tukaj, celotno ponudbo oblačil Tom Tailor Denim pa poščite na shop.sportina.fashion, kjer jih zgolj ta vikend dobite s posebno vikend akcijo do 30% popusta.

2. Vero Moda

Znamka Vero Moda že uporablja nekatere trajnostne materiale, med njimi tudi organski bombaž, hkrati pa so si zastavili cilj za zmanjšanje toplogrednih plinov.

Lahkotno roza obleko najdete na tej povezavi, široko ponudbo znamke Vero Moda in njihovo poletno kolekcijo pa si oglejte v trgovini Sportina.

3. Marx

Marx nastopa s sloganom »Clothes for the people« (oblačila za ljudi), kar poudarja glavno vizijo znamke – približati sproščeni (casual) slog vsem uporabnikom.

Njihovo denim obleko in vso drugo ponudbo poiščite v Sportini.

V trgovinah Sportina in na shop.sportina.fashion ne spreglejte vikend akcije 30 % popust na SS21 ter akcije 50 % popust za izdelke dolgih rokavov in dolgih hlač.

*V trgovinah Sportina akcija ne velja na Parfois, Orsay in basic izdelke.
*Akcija velja v trgovinah Sportina in na spletu na shop.sportina.fashion.
*V trgovinah in na spletu hkrati velja še akcija 50% popust za izdelke dolgih rokavov in za dolge hlače.

Na spletu velja akcija s promo kodo POLETJE30 za izdelke, ki imajo oznako PROMO.