Super nagradna igra - Zbiraj točke in zadeni divje nagrade!

Sodeluj v nagradni igri: http://www.sibirski-bor.com/ in se poteguj za veliko privlačnih nagrad. Zmagovalec bo tisti, ki bo prejel največ točk. Povej še prijateljem in tekmuj z njimi pri doseganju točk, predvsem pa se zabavaj.

16. 12. 2010

1. nagrada: Paket zdravje (3x olje sibirske cedre, 1x nočna krema , 2x lesena žlička), Vzglavnik iz sibirske Cedre v vrednosti 196,90 EUR

2. nagrada: Vzglavnik iz sibirske Cedre, Paket (2x olje sibirske cedre) v vrednosti 141,70 EUR

3. nagrada: Darilni Bon v vrednosti 100 EUR (za nakup v vseh naših spletnih trgovinah sibirski-bor.com, sibirska-cedra.com in pinus-sibirica.com)

4. nagrada: Darilni Bon v vrednosti 50 EUR (za nakup v vseh naših spletnih trgovinah sibirski-bor.com, sibirska-cedra.com in pinus-sibirica.com)

5. nagrada: Darilni Bon v vrednosti 20 EUR (za nakup v vseh naših spletnih trgovinah sibirski-bor.com, sibirska-cedra.com in pinus-sibirica.com)

Kako do nagrad?

Nagrado bodo prejeli tisti, ki bodo zbrali največ točk!

Do kdaj poteka nagradna igra?

Nagradna igra poteka od 8.12.2010 do vključno 28.02.2011.

Sodeluj v nagradni igri: http://www.sibirski-bor.com/

GRATIS DARILO samo za člane Aktivni.si in Sensa kluba:

Vsem članom, ki bodo kupili katerekoli artikle iz naših spletnih trgovin v vrednosti nad 20 EUR bomo BREZPLAČNO podarili knjigo Zdravilna moč sibirskega bora (v vrednost nakupa se ne šteje strošek poštnine – dostave).

Za nakup lahko izbirate med naslednjimi spletnimi stranmi:
www.sibirski-bor.com
www.sibirska-cedra.com
www.pinus-sibirica.com

p.s. Za pridobitev GRATIS DARILA je potrebno ob nakupu javiti, da si član Aktivna ali Sensa kluba in sicer na mail info@sibirski-bor.com oz. na telefonski številki 051 450 791 ali 051 362 353.