Za teh 5 sestavin vam bo koža zagotovo hvaležna

Pri negi kože šteje več kot le ime znamke in njena cena, pomembne so namreč (aktivne) sestavine, ki bodo resnično poskrbele za sijoč in mladosten videz vaše kože. Jih že poznate?

Za teh 5 sestavin vam bo koža zagotovo hvaležna (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

#1 HIALURONSKA KISLINA

Hialuronska kislina je naravna substanca, prisotna v naši koži, zgolj ena njena molekula pa neverjetno dobro ohranja vlažnost, saj zadrži kar 1000-kratnik lastne teže. Poleg tega hialuronska kislina pomaga ohranjati zdrav sijaj kože in preprečevati pojav prezgodnjih znakov staranja kože. 

Če imate suho kožo, je zjutraj priporočena vsakodnevna uporaba hialuronske kisline JUST 5%.

#2 KOFEIN

Kofein je močan antioksidant, ki pomaga ščititi kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja. Pomaga tudi pri odpravljanju zabuhlosti in temnih kolobarjev pod očmi.

Imate utrujeno kožo?

Izberite JUST 5% Kofein, obogaten še z izvlečki zelenega čaja, ki pomirja kožo in preprečuje pojav prezgodnjih znakov staranja kože.

#3 VITAMIN C

Vitamin C s svojimi antioksidantnimi lastnostmi učinkovito preprečuje prekomerno razgradnjo kolagena v koži in tako prepreči nastanek gubic. Poleg tega pomaga očistiti teksturo kože in posvetliti pigmentne madeže.

Serum JUST 20% Vitamin C je obogaten z izvlečki aloe vere in zelenega čaja, ki imata hranilne in pomirjevalne učinke.   

#4 KOENCIM Q10

Koencim Q10 je še ena izmed sestavin, naravno prisotnih v koži. S spodbujanjem naravnih obnovitvenih procesov v koži pomaga preprečevati nastanek gubic in krepi njeno prožnost. Pomaga ohranjati tudi ustrezno raven kolagena v koži ter zboljša celosten izgled in počutje kože. 

V primeru suhe kože je JUST Koencim Q10 priporočeno uporabljati s hialuronsko kislino, za anti-age učinek pa ga uporabljajte skupaj s peptidi.

#5 RETINOL

Retinol spodbuja naravne obnovitvene procese v koži in tvorbo kolagena, obenem pa pomaga preprečevati pojav prezgodnjih znakov staranja kože ter okrepi prožnost kože.

Z JUST Retinol tonerjem boste očistili nečistoče in odvečna olja, vaša koža pa bo po uporabi čvrsta in osvežena.

V izdelkih Revox JUST so zbrane najbolj zaželene sestavine za nego kože v najvišjih možnih koncentracijah aktivnih snovi, ki bodo zadovoljile vse tipe in potrebe kože, izdelke pa lahko med seboj tudi kombinirate.

Vsi izdelki so brez parabenov, parafina, dišav in MIT&CIT, izpustili pa so tudi druge nepotrebne sestavine, kar njihovim produktom zagotavlja najboljšo učinkovitost. Gre za znamko izredne kakovosti, ki je dosegljiva po rednih cenah.

Več o znamki in izdelkih poiščite na www.revoxb77.com, izdelki pa so na voljo v prodajalnah dm ali na dm.si.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo