To je obvezna poletna oprema (koža vam bo hvaležna)

Koža je največji in najtežji organ našega telesa, ki hkrati varuje vse ostale, zato je njena nega še kako pomembna. Previdni pa bodite pri izbiri produktov, ki jih nanjo nanašate ...

To je obvezna poletna oprema (koža vam bo hvaležna) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2020 | Promocijsko sporočilo

Za zaščito pred mrčesom

Ko se po napornem tednu s prijatelji dobite na pikniku ali pa uživate v mirnem večeru na terasi, je nadležno piskanje komarjev verjetno zadnja stvar, ki bi si jo želeli. Če bo del vaše obvezne poletne opreme postalo Cvetkino bio zeliščno pršilo proti klopom in komarjem, bodo te skrbi odveč. Komarje namreč prežene na varno razdaljo, hkrati pa je iz povsem naravnih rastlinskih izvlečkov, certificirano in primerno tudi za otroke in dojenčke. 

Popršite ga po celotni izpostavljeni koži, lahko tudi po oblačilih in obrazu ter nanos ponavljajte na približno 4 ure. Ko se zaščitite pred klopi, posebno pozornost posvetite robovom obleke, kjer klopi lahko prilezejo pod oblačila.

Več o Cvetka pršilu preberite tukaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cvetka zeliščno posestvo (@cvetka_zeliscno_posestvo) on

Za zaščito pred soncem

Poleti pa na svoji moči pridobi tudi sonce. Ko se prepustite toplim sončnim žarkom, ne pozabite na zaščito pred UVA in UVB žarki, ki so eden izmed najpogostejših vzrokov za prehitro staranje kože, kožne bolezni in hiperpigmentacije.

Izbirajte med kremami z zaščitnim faktorjem Cvetka. Poleg hranljivih rastlinskih olj (sončnično, jojobino in arganovo olje) ter karitejevega masla in svežih izvlečkov smilja, sleza in rožmarina vsebujejo namreč tudi mineralne filtre, ki v kožo ne pronicajo, ampak mehansko odbijajo sončne žarke s kože in jo tako zaščitijo. Imajo tudi ekološki in vegan certifikat ter se lepo razmažejo in zaščitijo kožo. Ker so hipoalergeno testirane, so primerne tudi za občutljivo in atopijsko kožo, dojenčke in otroke.

Celotno ponudbo krem z zaščitnim faktorjem najdete tukaj.

Na izdelke Cvetka prisega tudi Sanja Grohar:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mommy & Fashion (@sanjagrohar) on

Za nego obraza

Poleti gresta zaščita kože pred soncem in njena nega z roko v roki – toliko, kot je pomembno, da jo zaščitimo pred nevarnim UVA in UVB sevanjem, je pomembno tudi, da jo negujemo s hranljivimi in vlažilnimi izdelki.

Zrak, klima, temperaturne razlike in veter jo hitro izsušijo ter upočasnijo njeno regeneracijo in samoobnovo. Poleg sončnih krem v Cvetkini ponudbi najdete tudi vrhunsko kolekcijo za nego obraza, ki je obogatena s svežim izvlečkom smilja in hialuronsko kislino. Smilj je iz njihove lastne pridelave in v kremah je ujet svež, profesionalno pripravljen izvleček, z maksimalno ohranjenimi učinkovinami. Celotna kolekcija poskrbi za intenzivno navlaženo, mehko in nahranjeno kožo.

Vašo najljubšo kremo izberite na tej povezavi.