Ritem lepote Promocijsko sporočilo

Refleksoterapija za harmonično ravnovesje telesa in duha

15. 9. 2014
Deli

Refleksoterapija je čudovit balzam za dušo in telo. Kot kulturna tradicija je prisotna po celem svetu, njena moč je bila že pred tisočletji učinkovita pri preventivnem delovanju, kot zdravilo in lepotni pripomoček. V svet refleksoterapije vas z različnimi terapijami in zanimivimi izobraževanji lahko popelje edina licencirana učiteljica Obrazne refleksoterapije v regiji, refleksoterapevtka Nataša Kos Križmančič. V prihodnjih mesecih pripravljata skupaj z avtorico svetovno uveljavljenih metod Sorensensistem, Lone Sorensen, različna izobraževanja, s poudarkom na lepoti in zdravju.

Brez botoksa do napete in sijoče kože

Tudi v vašem dotiku je moč, ki lahko z ustreznim izobraževanjem ugodno vpliva na dobro počutje in pomlajen videz. JAPONSKI COSMO LIFTING je najnaprednejša 100 odstotno naravna metoda pomlajevanja, z izvajanjem terapije na stranki postane obraz svež in sijoč, celotno telo pa se napolni z energijo. Po 12ih terapijah v štirih tednih lahko učinek primerjamo z botoksom, do mladostnega videza pa pridemo brez nevarnih stranskih učinkov polnil in kirurških posegov. Terapija spodbuja nastanek kolagena in elastana, ki zagotavljata kakovostno kožo. Z rednim izvajanjem terapije lahko zmanjšamo gube, mlahavost, število starostnih peg in aken ter izboljšamo teksturo kože. O izjemnem učinku metode priča tudi dejstvo, da lahko z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi. S spodbujanjem refleksnih con in akupunkturnih točk na obrazu, uravnovešamo delovanje celotnega telesa, vplivamo na hormonski sistem, čustva in mišice.

Za izobraževanje, ki bo potekalo 4. in 5. oktobra v Ljubljani, ne potrebujete posebnega predznanja. Ugodne prijave z nižjo ceno so vam na voljo do 20. septembra. Prijavite se na obrazna.refleksoterapija@gmail.com.

Kaj pa, če bi zdravje in lepoto podarili kar sami sebi?

V stresnem vsakdanu je pomembno, da posvetimo nekaj časa zgolj svojemu telesu in duši. V ta namen bo certificirana refleksoterapevtka Nataša Kos Križmančič vodila delavnice JAPONSKI LIFTING – delo na sebi. Delavnica je namenjena vsem, ki si želijo s pravimi prijemi podariti zdravje in lepoto. Z izvajanjem metode boste dosegli globinsko stimulacijo podkožnih mišic ter prekrvavitev in lifting svojega obraza. Udeleženke preteklih delavnic so navdušene in tiste, ki redno izvajajo vaje, so že po nekaj dneh opazile spremembe in prejele komplimente. Počutijo se bolje, njihova koža je mehkejša in sijoča.

Delavnice bodo potekale v Ljubljani, v Mariboru, Murski Soboti, Radovljici in v Novi Gorici. Na spletnem mestu www.obraznarefleksoterapija.si poiščite svoj termin, s prijavo do dveh tednov pred začetkom delavnice pa boste ujeli tudi ugodno ceno.

Dlan, mikrosistem človeškega telesa

Med 17. in 19. novembrom bomo v Ljubljani gostili svetovno uveljavljeno refleksoterapevtko in avtorico metod Sorensenistem Lone Sorensen, ki s svojim delom potrjuje brezmejnost naravnih zdravilnih metod, s katerimi je izjemno veliko doprinesla posamezniku in družbi.

Izobraževanje NEVROLOŠKA REFLEKSNA TERAPIJA DLANI Sorensensistem je namenjeno vsem, ki se želijo seznaniti ali poglobiti svoje znanje iz refleksoterapije, pa tudi profesionalcem na področju zdravljenja, manualnim terapevtom, kozmetičarkam, kiropraktikom in fizioterapevtom.

Dlan je mikrosistem in predstavlja celotno človeško telo. S stimulacijo refleksnih con in točk na dlani vplivamo na celotno telo. Nevrološka refleksna terapija dlani učinkuje zelo hitro in omogoča terapevtom, da uspešno delujejo v primeru različnih bolezni in težav, tako kroničnih kot akutnih, pri spodbujanju delovanja notranjih organov, hormonalnega ravnovesja, krvnega in limfnega pretoka, delovanja mišic in možganov. Z metodo dobimo tudi pregled nad specifičnim zdravstvenim stanjem celotnega telesa vsakega posameznika.

Rezultati terapije kažejo, da je primerna tudi za otroke, starostnike in paliativne bolnike. Nevrološka refleksna terapija dlani je tudi odličen način avtostimulacije. Ugodne cene prijav so na voljo do 16. oktobra, prijavite pa se na obrazna.refleksoterapija@gmail.com.

Izjemnost terapevtskega dela boste spoznavali s certificirano refleksoterapevtko in edino licencirano učiteljico Obrazne refleksoterapije Sorensensistem v Sloveniji, Natašo Kos Križmančič. Terapevtka je licenco za poučevanje pridobila pri avtorici metode Lone Sorensen, mednarodno uveljavljeni refleksoterapevtki danskega rodu.

Za več informacij obiščite spletno mesto www.obraznarefleksoterapija.si

Svojo prijavo na katerokoli izobraževanje Soresensistema pošljite na elektronski naslov obrazna.refleksoterapija@gmail.com ali pokličite na 041 764 964.