Ženska lahko z leti v sebi zgradi pravo bogastvo

Kaj, če bi ženske živele brez vere, da se njihova lepota zmanjšuje z leti?

Ženska lahko z leti v sebi zgradi pravo bogastvo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
2. 6. 2020

Idealistične ideje lepote in mladosti smo močno ponotranjili, saj se nenehno gibamo po urbanih okoljih obkroženi z ogromni plakati mladih žensk, brezhibnih, seveda, ki nakazujejo, kakšna ženska naj bi bila zaželena.

Po 40-tem letu naj bi bila ženska nesposobna imeti otroka, dobivala gube, imela manj energije, bila manj privlačna, skratka - vse naj bi šlo le še navzdol. In če ženska v to verjame, kar niti ni težko, saj ji to zapoveduje družba iz vseh strani, se bo to tudi zgodilo.

Rezultat? Ženske se odpravljajo pod nož, da bi bile videti mlajše. Ali pa ostanejo obremenjene in depresivne, da se starajo. Strmijo v ogledalo in telo, ki se spreminja... »Nikoli več ne bom imela tako lepega telesa...« in slednje enačijo z občutkom vrednosti. 

Posledica ni le zmanjšanje samozavesti in zadovoljstva v svoji koži. Ženska je prepričana, da s staranjem njena vrednost pada, da je manj zaželena, privlačna, sposobna ter se bo tako tudi vedla. Počutila se bo nemočno in se ne bo zavedala svoje resnične moči, ki jo nosi v sebi in ki bi jo lahko še krepila z leti. Z leti lahko namreč zgradi v sebi pravo bogastvo

V resnici je starejša ženska na vrhuncu svoje moči. Starejša kot je ženska, globlja je njena povezava z modrostjo.

In z vsako pomladjo se lahko ženska počuti bolj privlačno, čutno, ustvarjalno, domačo v svoji koži in bolj močno. Telo res ne bo vekomaj fizično enako sposobno, a modrost – modrost bo vedno rastla naprej.

Odločitev je v rokah vsake posameznice, ali bo ohromila svoje darove ali pa bo zrastla in nosila v rokah košaro modrosti. 

Staranje je lahko največji dar. To pa seveda ne pomeni, da ne poskrbimo za svoje zdravje in kožo. Trudimo se živeti čim bolj mirno, nestresno, skrbimo za zdravo prehrano, spanje... Ter na kožo nanašamo naravne izdelke, kot sta na primer hidrolat damaščanske vrtnice in bio hladno stiskano šipkovo olje.

Oba skupaj sestavljata naravni Antiage paket, ki je primeren za večerno nego obraza za vse tipe kože: zrelo, suho, mešano, mastno in tudi najbolj problematično, aknasto kožo.

Preventivna nega pred prvimi znaki staranja in kurativna nega že obstoječih gubic.

Oba izdelka nista testirana na živalih, sta veganska, 100 % naravna: brez parfumov, brez parabenov, brez barvil, 100% čista, nerafinirana.

Bio šipkovo olje

·   Hladno stisnjeno iz semen šipkovih sadežev.

·   V kožo se hitro vpije, ne maši por in ne pušča mastnega občutka.

·   Vsebuje provitamin A (v glavnem beta-karoten), vitamine E, D, F ter veliko esencialnih maščobnih kislin – Omega-6 ter Omega-3.

·   Preprečuje dehidracijo kože, saj naredi zaščitni sloj na koži in prepreči vlagi, da bi uhajala iz kože.

     

 

 

Bio hidrolat damaščanske vrtnice

·  Hidrolat ali rožna voda iz viskokakovostnih bolgarskih vrtnic.

·  Nežen, ženski vonj po vrtnicah pomirja, vrača energijo in prinaša veselje.

·  Služi kot tonik ali pršilo za obraz za vse tipe kože, še posebej primeren za suho ali zrelo kožo.

·  Kožo vlaži in ji vrača PH.

·  Je popolnoma brez alkohola.

·  Uporablja se lahko tudi za odišavljenje prostorov in tekstila.

Uporaba antiage paketa: 

Uporablja se zvečer pred spanjem - na očiščeno kožo obraza razpršimo hidrolat damaščanske vrtnice in nato še na vlažno kožo nanesemo eno do dve kapljici (1 potisk pupice) šipkovega olja. Enakomerno razmažemo po vlažni koži obraza, lahko tudi dekolteja.

 Več na malinca.si