Sensa JOGA vikend v MARCU: Tu in zdaj. Čas zame.

Prakso joge lahko razumemo večplastno. Za nekoga je to odličen način vzdrževanja zdravega in vitalnega telesa, kdo drug išče mir, ki ga praksa joge ponudi, spet drugemu je joga pot, način življenja. Pridružite se nam od 4. do 6. marca v Bohinj ECO Hotelu in si vzemite si čas, čas zase.

Sensa JOGA vikend v MARCU: Tu in zdaj. Čas zame. (foto: shutterstock) shutterstock
4. 2. 2022

Program bo vodil Robert Honn, izkušeni učitelj joge in učenec življenja, ki pravi: "Vse kar vam podajam, je plod osebnih raziskovanj skozi veščine joge, aikida, taijiquana, plesnega eksperimentiranja. In verjetno vsega, kar sem do danes počel. Ljubil. Sovražil. Vsega, kar me je privlačilo. Odbijalo. Ne morem se izogniti osebni izkušnji interpretiranja pridobljenega znanja. Zato vam bom pogosto ponudil vprašanja. Odgovore na njih pa boste morali poiskati sami.”

Sensa joga vikend od 4. do 6. marca 2022 v Bohinjski Bistrici v Bohinj Eco Hotelu. 

Program

Petek               

17.00–18.15 JOGA IN IZZIVI SODOBNEGA ČASA

Spoznali se bomo s preprostimi smernicami, ki jih je mogoče vključiti v vsakdanjik in z njimi močno spremeniti kvaliteto svojega bivanja. Praktično usmerjene delavnice so namenjene gradnji domače prakse udeležencev vikenda.

19.00–20.00 Večerja

20.00–21.00 IGRA ČUTIL

Čutila vabijo našo pozornost iz notranjega prostora sebe v svet, ki nas obdaja. S preprostimi, a učinkovitimi tehnikami usmerjanja pozornosti na trenutno početje se bomo naučili svoj um zadržati pri trenutnem početju. Opazovali bomo, kako um obarva našo resničnost, in spoznali prva orodja, ki se jim bomo posvetili v tem vikendu.

Sobota

7.00–8.00 Jutranja PRAKSA JOGE

8.00–9.00 Zajtrk

10.00–12.00

Osebna praksa, raziskovanje odnosa, ki ga ustvarjamo do okoliščin.

12.00–13.00 Kosilo 

13.00 - 17.00 Izkoristite čas zase in uživajte v trenutku

17.00–19.00 ZDRAVO TELO, ZDRAV UM

Telo vpliva na um in um vpliva na telo. Enega ne gre ločiti od drugega.

Vas boli koleno, hrbet, roka? Poiskali bomo vzroke za telesne bolečine in ustvarili gibalne vzorce, ki bodo pomoč pri odpravi nepotrebnih bolečin. Spoznali se bomo z osnovnimi gibalnimi vzorci, sestavili preprosto prakso, ki jo boste lahko po vikendu prakticirali sami. 

19.00–20.00 Večerja

20.00–21.00 Joga NIDRA, tehnika opuščanja odvečnega

Preprosta, a izredno učinkovita tehnika sproščanja telesa in uma. Po intenzivnem dnevu bomo poskrbeli za popolno sprostitev. Delavnica je primerna za vse, ki ob aktivnem življenjskem slogu potrebujete več energije in miru.

Nedelja

7.00–8.00 Jutranja PRAKSA JOGE

8.00–9.00 Zajtrk

9.30–11.30 MODROSTI IN TEHNIKE JOGE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

Z uporabo različnih tehnik meditacije, ki nas učinkovito prenesejo v neobarvano doživljanje trenutka, se bomo naučili bolje živeti svoje življenje. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo v svoj vsakdanjik prinesti več miru, zadovoljstva in ljubezni.

12.00–13.00 Kosilo 

S seboj prinesite blazino za sedenje ali blazino za jogo in odejo.

Program bo vodil Robert Honn, izkušeni učitelj joge in strokovni vodja šole RYS JogaDo (www.jogado.com)

Vabljeni, da se nam pridružite. 

PRIJAVA
Cena celotnega paketa je 250 evrov. Vključuje dve prenočitvi v Bohinj ECO Hotelu ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, enkratnim vstopom v savne in na delavnice.
Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 evrov. Doplačilo za sobo z balkonom je 10 evrov na osebo na dan.

Prijave po telefonu 08 200 41 40 ali po e-pošti booking@bohinj-eco-hotel.si.

Število udeležencev je omejeno.