Lunin tedenski horoskop

za teden od 03.10. do 09.10.

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju kozoroga, nastopi tudi Prvi krajec. Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste lažje prebili do zastavljenih ciljev. Ne boste se pretirano poglabljali, zato vas čustvene situacije ne bodo mikale. Bolj se boste ukvarjali s konkretnimi dejstvi, iskali boste tudi resnico. Več časa kot običajno boste preživeli ob delu ali računalniku. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo, ki zahteva več moči in vztrajnosti.

V torek, ko se bo luna zjutraj še nahajala v kozorogu bodite pozorni na področje denarja, ki bo v tem času močno usmerjeno k dobičku. Čustva boste nekoliko umaknili na stran, zato ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb. Ob12.20 uri luna prehaja v znamenje vodnarja ter prinaša nenadne in nenavadne spremembe v vaš vsakdan, pričakujte tudi nova poznanstva. Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vam veliko pomenijo. Besede bodo imele zaradi posebne iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah.

V sredo, ko se bo Luna še nahajala v vodnarju bodo na vrsti tudi odnosi in reševanje napetih situacij. Želeli boste narediti več zase, ter za svoj telo, ki vam bo sedaj še kako hvaležno. Nikakor se ne obremenjujte z ustaljenimi miselnimi vzorci, le tako boste veliko lažje sledili svojemu instinktu. Če vas zamika nenavaden stil, si ga privoščite brez slabega občutka.

V četrtek ob 14.47 uri prehaja luna v znamenje rib, zato se boste dotikali najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo iskanje orodij za osebno rast bolj intenzivno. Znali boste prisluhniti in svetovati na pravi način. Umirjena energija bo omogočila, da se prebudi vaša kreativnost, zato boste močno usmerjeni k ustvarjanju.  Ženske se tudi v soboto dopoldne, ko bo luna še v ribah malce bolj posvetite svojemu zdravju, še posebej ginekološkem področju. Prisotne bo nekaj občutljivosti.

V soboto ob 17.56 uri luna preide v znamenje ovna, zato bo povečana željo po tem, da vas opazijo, da se bolj izpostavite ter da v določenem krogu prevladate. Preveč egoistični koraki pa se lahko v najslabšem primeru sprevržejo v kakšen konflikt. Odnosi se vam bodo zdeli pomembni, vendar se boste s težavo komurkoli prilagajali.

V nedeljo, ko nastopi Polna luna bo sočutje močno okrnjeno, zato se vam tokrat nihče ne bo smilil. Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. Dolgočasna rutina vas lahko spravi v nemiren ali kočljiv položaj. Težko se boste zadrževali, zato se nikar ne izpostavljajte, še posebej tam, kjer ne sprejemajo vaših argumentov. 

Pripravil: Horoskop.si