Lunin tedenski horoskop

za teden od 26.09. do 02.10.

V ponedeljek se boste podali z vplivom lune v tehtnici. Povečana motivacija, ki vas bo popeljala v končevanje in zaključevanje na vseh področjih vas bo navdušila. Končni rezultati pa bodo dvignili samozavest. Všeč vam bo če boste v medsebojnih odnosih zaznavali iskreno ljubezen. Sedaj je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni.

Tudi v torek, ko bo luna še v tehtnici lahko pričakujete toplino v odnosih in prijazne komplimente. Razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni na svoje notranje občutke, ki se bodo nizali eden za drugim. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo, v ospredje prihaja želja, da vse skupaj izboljšate. Na osebnem področju boste pomirjeni in pripravljeni sprejemati sporazume.

V sredo se bo luna nahajala v škorpijonu, njena napeta energija se vas bo na vsak način želela dotakniti. Strast, ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti vas bodo ves čas vznemirjali. Zagotovo ne boste ostali neopaženi, saj se boste znali postaviti v ospredje. Naredite prvi korak, postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši. Vendar pa v ničemer ne pretiravajte saj vpliv razplamti temperament, naredi vas lahko zelo netolerantne.

Ne bodite presenečeni, če boste tudi v četrtek, ko bo luna še v škorpijonu spremenljivega razpoloženja. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na deljenje strasti. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili.

V petek se bo luna nahajala v strelcu, zato boste z veseljem sprejeli spontanost, s katero se boste odlično znašli na vseh področjih. Direktni, iskreni in prepričani v svoj prav se boste tudi v soboto, ko bo luna še v strelcu večkrat znašli v kakšni vroči debati. Pričakujte razbremenitve, humor in optimistično naravnano delovanje. Povsod bo ogromno dogajanja, če pa ga ne bo, boste vedno bolj razdražljivi.

V nedeljo ob 9.37 uri luna prehaja v znamenje kozoroga, zato vam bo najbolj pomembno materialno zadovoljstvo. Po strastnih energijah tokrat ne boste hrepeneli. Mnogo bolj se boste zavedali tega, kaj si v življenju resnično želite. Tudi dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna. Senzitivnost bo precejšnja in lažje boste opazili, da vam um sporoča nekaj pomembnega.

Pripravil: Horoskop.si