Lunin tedenski horoskop

za teden od 13.09. do 19.09.

V ponedeljek, ko vas bodo obdajale energije lune v znamenju strelca, nastopi tudi Prvi krajec. Lažje se boste približali bistvu, se sestavili ter se znali tudi opravičiti. Pogumni in prodorni se boste soočali z življenjem in težko vas bo spraviti v slabo voljo. Delovali boste na vseh področjih, trudili se boste, vendar vas lahko zmoti površnost. Nekateri boste nagnjeni k idealiziranju. Ustrezala vam bo družba prodornih in odprtih ljudi, s katerimi boste premlevali različne teme. Ničesar se tudi v torek dopoldne ne boste ustrašili, saj boste zelo direktni in pripravljeni na nove razigrane podvige.

V torek ob 13.34 uri preide luna v znamenje kozoroga. Zagrizeno, oboroženi z vztrajnostjo se boste več kot običajno ukvarjali z napredkom in financami. Posvetili se boste tistim zadevam, s katerimi ste v rahlem zaostanku. Ljubezenski pripetljaji vas tudi v sredo, ko vas bo še vodila zemeljska energija ne bodo preveč zanimali, saj boste preveč obremenjeni s kariernimi zadevami. Če želite shujšati, boste zelo disciplinirani ter pripravljeni na odrekanje.

V četrtek ob 17.23 uri se luna pomakne v znamenje vodnarja, zato boste deležni več razigranosti in spontanosti. Z medsebojnimi odnosi ne boste preveč obremenjeni, ampak boste v njih uživali s polno paro, saj vas bo spremljala želja po povezovanju, seveda s podobno mislečimi. Kljub omejitvam boste sanjarili o izletih in potovanjih. Če se boste slučajno znašli v težavah, se tudi v petek ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da določene zadeve, ki so vas bremenile poskusite izboljšati. V kolikor imate občutek, da ste osamljeni, se zabavajte, pazite pa, da vas ne zmede prevelik optimizem. Svoj um boste najlažje zapolnili z ustvarjalnostjo.

V soboto pozno zvečer ter v nedeljo skozi dan prihaja vpliv lune v ribah. Ozračje bo postalo bolj občutljivo, imeli boste številne pripombe, ki lahko zmotijo okolico. Oboroženi boste z veliko koncentracije, vendar vam bo za realizacijo primanjkovalo poguma. Bolj kot delo vas bo zanimala duhovnost, ki ji boste začeli posvečati več pozornosti, intuicija bo postala vaša nepogrešljiva prijateljica. V negativnem smislu se lahko hitreje kot v preteklih dneh znajdete v kakšnem konfliktu. Prijale vam bodo pohvale, za še boljše počutje, pa se prepustite svoji domišljiji.

Pripravil: Horoskop.si