Lunin tedenski horoskop

za teden od 14.06. do 20.06.

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju leva. Mir in tišino bo težko poiskati, želeli se boste predvsem čim bolj intenzivno izpostaviti. Na kožo vam bo pisana družba, kjer se boste sposobni sprostiti in odmisliti obremenitve. Z veseljem boste izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo zanimivi pogovori, strmeli pa boste predvsem k urejenim in dinamičnim odnosom. Prodorni, egoistični in simpatični se boste znašli tudi na področju ljubezni. Prihajajo presenečenja, drzne misli ter želja po tem, da bi bili vsem všeč. Z visokim egom se boste veliko lažje znašli.

V sredo zgodaj zjutraj luna preide v znamenje device. Čustva bodo bolj hladna, vi pa zadržani. Tudi v četrtek bo povečano zanimanje za zdravje in ustrezno prehrano. Nizali boste nove načrte, lažje se boste odločali, predvsem pa boste usmerjeni k materialnemu uspehu.  Delo vas bo v bistvu celo sproščalo, saj boste v mislih že zasledili napredek, tudi finance bodo urejene. Nikar ne dovolite, da se negativne energije nakopičijo in povzročijo konfliktne situacije, raje se sprijaznite s situacijami takšnimi kot so. Uspevalo vam bo vse, v kar boste vlagali trud in trdo delo, le lahkotnih in razigranih energij ne boste zaznavali.

V petek ob 10.53 uri preide  luna v tehtnico, nastopi tudi Prvi krajec. V pozitivno smer se lahko spremeni pogled na stvari in odnose, prihajajo tudi manjša presenečenja posebne narave. Bolj kot običajno boste nežni in čustveni. Prehajate v urejanje misli, zadev in stanovanja, ki ga boste želeli polepšati. Všeč vam bodo umirjeni pogovori, strmeli pa boste predvsem k temu, da svojo ljubezen širite.

V nedeljo ob 13.58 preide luna v znamenje škorpijona. Čeprav boste hrepeneli po dogajanju,  ne boste čutili pravega zadovoljstva, saj boste povsod želeli še piko na i, ki pa se lahko začasno umakne iz obzorja.

Pripravil: Horoskop.si