11 manter za zdravljenje

Vse v vesolju ima svojo vibracijo, vključno z besedami, ki jih izgovarjamo in mislimi, ki se porajajo v našem umu. Naj bodo te nabite s pozitivno energijo in vam prinašajo zdravje in srečo! 

11 manter za zdravljenje (foto: profimedia) profimedia
17. 3. 2020

Že vekove so ljudje uporabljali moč besed za zdravljenje. Z besedami lahko delimo zgodbe, z njimi molimo ali naprošamo ali pa izpovedujemo globljo resnico. 

Še en način, kako uporabiti besede za zdravjenje, so mantre. Mantre so kratke pozitivne fraze, ki nosijo močno zdravilno vibracijo, ki nam lahko pomaga osvoboditi stres iz telesa, uma in duše.

Mantre so inštrument uma, z njimi transformiramo naše misli in mislne vzorce, ki so se usidrale globoko v našo podzavest. 

Nekateri so verjeli, da je potrebno mantro ponoviti 125,000-krat, da se zares dotakne globljih ravni naše duše. A nekateri pravijo, da je dovolj tudi 7-krat! 

Mantre so lahko zares preproste in učinkovite krajše fraze... Tukaj je nekaj primerov misli, ki naj večkrat odzvanjajo v vašem umu in srcu. 

1. Sem ljubljen(a) in imamo vso podporo, ki jo potrebujem
Ob tej misli ali mantri lahko objamete sami sebe. Začutite toplino, ljubezen in podporo. 

2. Tudi to bo minilo
To si lahko ponavljate potihem v mislih, ko greste skozi izzive in težja obdobja ter boleče emocije. 

3. Svoje skrbi predajam Univerzumu
Hkrati si vizualizirajte, kako slečete iz sebe plašč poln skrbi in ga predate vesolju, ki bo poskrbelo, da se vaše skrbi razgradijo in transformirajo v zaupanje. 

4. Odločim se, da se bom počutil dobro v svoji koži vsak dan
To si lahko ponavljate, ko se zjutraj vstanete in se pogledate v ogledalo. 

5. Sem točno tam, kjer moram biti
Ta misel je lahko prisotna v vsaki situaciji v življenju, saj morate vzpostaviti zaupanje v to, da vam življenje vedno prinaša točno to, kar v tem trenutku potrebujete. Obenem pa lahko naprosite še za razjasnitev trenutne lekcije, če je še ne vidite povsem. 

6. Spuščam preteklost in odpuščam sebi ter drugim, ki so me prizadeli
Ob tej mantri lahko položite roke na svojo srčno čakro in poskušajte zares občutiti, kako (si) odpuščate. Lahko si predstavljate slap vode, ki vas očisti vseh negativnih emocij, ki so v vas. Če pride občutno olajšanje in lahkotnost, potem vam je uspelo. 

7. Vse, kar potrebujem za zdravljenje, je že v meni 
Prav tako lahko položite roke na srčno čakro in vzpostavljate zavedanje, da imate vse, kar potrebujete, da uresničite, kar si želite. Prevzemate odgovornost za svoje življenje in ne igrate žrtve. 

8. Vse se odvija v moje najvišje dobro
Tudi navidezne težave, težki odnosi, bolečina... Vse se dogaja zato, da se nekaj naučim. 

9. Brez težav kreiram življenje, ki ga ljubim
In se zavedam, kakšno brezmejno moč nosim v sebi. 

10. Vse odločitve v življenju sprejemam z ljubeznijo
Trikrat globoko vdihnite in izdihnite. Začutite ljubezen v svojem srcu - do sebe, do vsega, kar je, do soljudi, do narave, do živali, do vesolja, ki vam vsak dan daje možnost da ste in se učite.

Hvala, hvala, hvala. 

Prirejeno po: foreverconscious.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri