12 znakov, da ste v resnici ČAROVNICA

Tiste prave čarovnice niso škodljive, pač pa delajo v dobro človeštva! Čarovnice so čarobnice ali čarnice! Spadate med njih ali jih poznate? 

12 znakov, da ste v resnici ČAROVNICA (foto: pexels) pexels
27. 10. 2021

Prava čarovnica je tista ženska, ki je obdarjena je s številnimi darovi narave in je sposobna pomagati sebi in drugim. Prizadeva si delati dobro in spreminjati stvari na bolje. V preteklosti so bile pogosto nerazumljene, ljudje so jih obsojali in zažigali na grmadah ter metali v reke, zakaj? Ker so bile drugačne, bolj sposobne, ker so videle več… 

Čarovnice imajo teh 12 sposobnosti:

1. Posebna povezanost z živalskim svetom

Prave čarovnice imajo naraven čut za živali, z njimi so mnogo bolj povezane kot drugi, zato so lahko tudi sposobne telepatske komunikacije z živalskim svetom. Prizadevajo si, da bi bilo živalim na tem svetu bolje, da bi ljudje sprevideli duše tudi v živalskih sopotnikih. 

2. Povezanost z ljudmi

Čarovnice so, za razliko od stereotipov, ki jih o njih prikazujejo filmi, prijazne in naklonjene ljudem. Želijo jim pomagati. Bodisi znajo zdraviti z besedo, z energijo, z zelišči... Njihova energija je tako močna, da vplivajo na ljudi že samo s svojo prisotnostjo. 

3. Prečiščevanje energij

Čarovnice dobro zaznavajo energijski svet. Sposobne so odstranjevati negativno energijo v prostoru, kot tudi v človeškem telesu. Lahko zdravijo na telesni in na duhovni ravni.

4. Vrtnarjenje

Čarovnice znajo z rastlinami. Ker so globoko povezane z naravo, se to odraža tudi na njihovem vrtu. So prava zakladnica znanja o zdravilnih učinkih zelišč. 

5. Svetovanje

Lahko vam dajo dober nasvet, ki je iskren in direkten. Od njih ne morete pričakovati odgovora, ki ga želite slišati, pač pa njeno resnico. Četudi vam morda sprva ni všeč, razmislite o tem, kako lahko uvedete osebnostne spremembe, ki vam bodo pomagale do lepšega življenja.

6. Intuitivnost

Pred čarovnicami ni mogoče ničesar skriti. So odlične opazovalke in njihova povezanost jim omogoča, da vidijo tudi tisto, kar je očem skrito. 

7. Motiviranje

Nočejo vas prelisičiti ali 'uročiti', s svojo naravo vas same od sebe prepričajo, da vam je dovoljeno biti, kar ste. Ob njih se lahko zares odprete in dovolite vsem čustvom, da pridejo na plan. Pomagale vam bodo, da premagate vsakršno bolečino.

8. Odprtost 

Njihovo obzorje je široko, ne dovolijo si, da bi jih malenkosti užalile ali da bi jim omejenost drugih prišla do živega, zato se lahko z njimi pogovarjate o vsemu. 

9. Jasnovidnost

Imajo posebne sposobnosti, ki jih uporabljajo zgolj v dobre namene. Lahko se pogovarjajo tudi z dušami, ki so že zapustile Zemljo.

10. Razumevanje sveta in narave

Čarovnica vedo, kaj se skriva pod fasado vsega in vsakogar. Razumejo, kakšen je ustroj sveta in se ne pustijo zavajati videzu. Zaznavajo vibracije v svoji okolici, v ljudeh in v naravi.

11. Slikovite sanje

Ponoči se povezujejo z bitji iz drugih dimenzij in prejemajo njihova sporočila. Nekateri pravijo, da so se sposobne pogovarjati tudi z dušami umrlih in dokončati tisto, česar jim na Zemlji ni uspelo.

12. Napovedovanje vremena

Ker so močno povezane z naravo in njenimi ritmi, lahko zaznavajo vse spremembe, ki pretijo tako ljudem kot živalim. Če vam rečejo, da bo jutri deževalo, pripravite dežnik.

Vir: Conscious reminder

Preberite še: Kako obuditi svoje magične sposobnosti

ali pa

Kdo so modre ženske