12 znakov, da si v resnici dobra ČAROVNICA

Tiste prave čarovnice niso škodljive, pač pa delajo v dobro človeštva! Čarovnice so čarobnice ali čarnice! Spadate med njih ali jih poznate? 

12 znakov, da si v resnici dobra ČAROVNICA (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2019

Prava čarovnica je tista ženska, ki je obdarjena je s številnimi darovi narave in je sposobna pomagati človeštvu in planetu. Prizadeva si delati dobro in spreminjati stvari na bolje. V preteklosti so bile pogosto nerazumljene, ljudje so jih obsojali in zažigali na grmadah ter metali v reke, zakaj? Ker so bile drugačne, bolj sposobne, ker so videle več… 

Čarovnice imajo teh 12 sposobnosti:

1. Posebna povezanost z živalskim svetom

Prave čarovnice imajo naraven čut za živali, z njimi so mnogo bolj povezane kot drugi, zato so tudi sposobne telepatske komunikacije z živalskim svetom. Prizadevajo si, da bi bilo živalim na tem svetu bolje, da bi ljudje sprevideli duše tudi v živalskih sopotnikih. 

2. Povezanost z ljudmi

Čarovnice so, za razliko od stereotipov, ki jih o njih prikazujejo filmi, prijazne in naklonjene ljudem. Želijo jim pomagati. Bodisi znajo zdraviti z besedo, z energijo, z zelišči... Njihova energija je tako močna, da (pozitivno) vplivajo na ljudi že samo s svojo prisotnostjo. 

3. Prečiščevanje energij

Čarovnice dobro zaznavajo energijski svet. Sposobne so odstranjevati negativno energijo v prostoru, kot tudi v človeškem telesu. Lahko zdravijo na telesni in na duhovni ravni.

4. Vrtnarjenje

Čarovnice znajo tudi z rastlinami. Ker so globoko povezane z naravo, se to odraža tudi na njihovem vrtu, ki je vselej rodoviten in cvetoč. So prava zakladnica znanja o zdravilnih učinkih zelišč. 

5. Svetovanje

Lahko vam dajo dober nasvet, ki pa je vselej iskren in direkten. Od njih ne morete pričakovati odgovora, ki ga želite slišati, pač pa resnico. Poskusite jo sprejeti, četudi vam morda sprva ni všeč in razmisliti o tem, kako lahko uvedete osebnostne spremembe, ki vam bodo pomagale do lepšega življenja.

6. Intuitivnost

Pred čarovnicami ni mogoče ničesar skriti. So odlične opazovalke in njihova povezanost jim omogoča, da vidijo tudi tisto, kar je očem skrito. 

7. Motiviranje

Nočejo vas prelisičiti ali 'uročiti', s svojo naravo vas same od sebe prepričajo, da vam je dovoljeno biti, kar ste. Ob njih se lahko zares odprete in dovolite vsem čustvom, da pridejo na plan. Pomagale vam bodo, da premagate vsakršno bolečino.

8. Odprtost 

Njihovo obzorje je široko, ne dovolijo si, da bi jih malenkosti užalile ali da bi jim omejenost drugih prišla do živega, zato se lahko z njimi pogovarjate o vsemu. 

9. Jasnovidnost

Imajo posebne sposobnosti, ki jih uporabljajo zgolj v dobre namene. Lahko se pogovarjajo tudi z dušami, ki so že zapustile Zemljo ter drugimi entitetami. 

10. Razumevanje sveta in narave

Čarovnica vedo, kaj se skriva pod fasado vsega in vsakogar. Razumejo, kakšen je ustroj sveta in se ne pustijo zavajati videzu. Zaznavajo vibracije v svoji okolici, v ljudeh in v naravi.

11. Slikovite sanje

Ponoči se povezujejo z bitji iz drugih dimenzij in prejemajo njihova sporočila. Nekateri pravijo, da so se sposobne pogovarjati tudi z dušami umrlih in dokončati tisto, česar jim na Zemlji ni uspelo.

12. Napovedovanje vremena

Ker so močno povezane z naravo in njenimi ritmi, lahko zaznavajo vse spremembe, ki pretijo tako ljudem kot živalim. Če vam rečejo, da bo jutri deževalo, pripravite dežnik.

Preberite še: Kako obuditi svoje magične sposobnosti

ali pa

Kdo so modre ženske

Vir: Conscious reminder

Foto: Profimedia, Unsplash

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri