3 nasveti, kako privlačiti moškega z zdravo energijo

Da bi privlačili moškega, ki uteleša zdravo moškost, je potrebno veliko dela na sebi, da tudi ženska prične utelešati zdravo ženskost.

3 nasveti, kako privlačiti moškega z zdravo energijo (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2023

Zagotovo ste že zasledili, kakšen naj bi bil moški, ki uteleša zdravo moško energijo. Takšen moški je prodoren, zanesljiv, odločen in stabilen. V odnosu prevzame svojo moško vlogo in ob tem upošteva potrebe ženske, zaradi česar ustvarja občutek varnosti. V današnjem svetu pasivnih, nedoslednih in negotovih moških, pa zdrav moški zveni kakor kakšno mitološko, neresnično bitje. Ali takšni moški sploh obstajajo?

Odgovor je DA. Vendar take moške privlačijo samo ženske, ki so tudi same v zdravi ženski energiji. Da bi privlačili moškega, ki uteleša zdravo moškost, je potrebno veliko dela na sebi, da tudi ženska prične utelešati zdravo ženskost. Tukaj pa je še nekaj dodatnih nasvetov, s katerimi boste v svoje življenje privlačili zdravega moškega.

1. Bodite odprti

Zdrav moški išče žensko, ki ga bo sprejela. Ne želi ženske, ki bi ga obsojala, dvomila vanj ali celo tekmovala z njim! Ohranjajte torej odprt um, ne sklepajte prehitrih zaključkov, spodbujajte ga in mu zaupajte, da sprejema prave odločitve.

2. Izražajte svojo ženskost

Moškega privlači ženskost ženske. Ton vašega glasu, gibanje vašega telesa, način kako se predstavite... S spremembami v najmanjših dejanjih lahko privlačite povsem drugačnega moškega. Stopite v stik s svojo ženskostjo in poskrbite, da jo izražate na vsakem koraku.

3. Krepite svoje komunikacijske veščine

Zdravi moški cenijo dobro in jasno komunikacijo. Želijo si poskrbeti za vas, a ne znajo brati misli, zato je pomembno, da jasno in jedrnato izrazite svoje potrebe. Obenem je pomembno tudi, da moškemu znate prisluhniti.

Prirejeno po: Jake Woodard

Morda bi vas zanimalo tudi:

10 najpogostejših vprašanj, ki se nam porajajo v zvezi z moškimi

Flora Ema Lotrič z gostom Urbanom Urbancem ponuja svežo perspektivo o odnosih iz moškega zornega kota. Skozi pogovor Urban odgovarja na 10 najpogostejših vprašanj, ki se ženskam porajajo v zvezi z moškimi in tako pomaga, da zgradimo še močnejše in bolj intimne odnose.

Celotnemu pogovoru prisluhnite tukaj: