3 znaki, da se poznata iz prejšnjega življenja

Naše duše obstajajo izven časa in prostora, se povezujejo z drugimi in rastejo. Pogosto imamo ob stiku z nekaterimi ljudmi občutek, kot da smo jih že nekoč srečali – in najverjetneje smo jih res – v enem izmed prejšnjih življenj.

3 znaki, da se poznata iz prejšnjega življenja (foto: profimedia) profimedia
11. 11. 2020

Oddaljeni spomini in skrita čustva, ki jih v nas prebudijo nekateri ljudje, nas opominjajo, da so naše duše nesmrtne in da so dale skozi že veliko življenj. Medtem, ko um pozabi, duša hrani informacije iz 'starih časov' nekje globoko v našem nezavednem. Vsakič, ko se duša inkarnira v telo, nabere nove informacije in ko dovolj zraste in osvoji vse potrebne lekcije oz. doživi razsvetljenje, se ne uteleša več. 

Včasih uspemo ujeti delček te informacije, še posebej, če smo prvič na nekem kraju in ga doživljamo kot 'dom', ali pa, kadar spoznamo neko novo osebo in imamo takoj občutek, da smo globoko povezani. Gre za dušo, s katero je imela naša duša opravka že prej.

Kako  vemo, da gre za povezavo iz prejšnjega življenja?

1.  Telepatska povezanost

Ne gre nujno za branje misli na daljavo. Lahko se zgodi, da na nekoga pomislite, v tistem hipu pa vam pošlje sporočilo ali vas pokliče. Tovrstno povezanost je težko razložiti, vsi, ki so jo že kdaj izkusili, pa vedo, za kaj gre. Ko smo si z nekom zelo blizu, delimo naša čustva in v skupnih trenutkih krepimo vez med dušama.

2. Takojšen občutek povezanosti ali odpora

Občutek, ki nas prevzame, ko nekoga prvič srečamo, je lahko zelo intenziven. Če nas prevzamejo pozitivne misli, smo bili s to dušo verjetno v lepi zvezi, če nas oseba odbija, ne da bi točno vedeli, zakaj, pa imamo s to dušo najbrž neporavnane račune. Morda vas je ta duša nekoč zelo prizadela in ji še niste odpustili. To seveda ne pomeni, da ima ta oseba tudi zdaj slabe namene, saj je njena duša vmes verjetno že veliko prestala in se naučila. Cilj tega odnosa je, da uravnovesite svoje občutke oziroma presežete sovražna čustva. Tako se bo vaša duša osvobodila.

3. Oči ne lažejo

Duše, ki jih vežejo skupni trenutki iz preteklosti, se v hipu prepoznajo iz oči v oči.  Zato imajo nekateri ljudje težave z gledanjem v oči, za druge pa se zdi, da so nas sposobni s svojim pogledom dobesedno hipnotizirati.

Ne bojte se očesnega stika – prek njega boste veliko izvedeli o sebi in drugih, ne da bi potrebovali besede.

Pomembno je, da zaupamo svoji intuiciji in da smo odprti do takšnih 'dušnih srečanj'. Velikokrat se celjenje naših duš dogaja na tovrstnih nezavednih nivojih.

Vir: Conscious Reminder

Preberite še: