4 mednarodna konferenca fraktalne risbe

Vabljeni na najbolj pisan dogodek, kjer boste preko metode fraktalne risbe na zelo preprost način risanja z zaprtimi očmi vstopili v svoj notranji svet.  Ob risanju je človek v pristnem stiku s samim seboj, zato zunanji dejavniki nimajo tolikšnega vpliva na njegovo prvinsko notranje stanje.

4 mednarodna konferenca fraktalne risbe (foto: unsplash) unsplash
8. 10. 2019

Delavnica: Moč metode in vizija prihodnosti

Program konference bo izjemno bogat. Poleg Tanzilije Polujahtove, avtorice metode fraktalne risbe, bodo sodelovali še znani predavatelji dr. Milena Plut Podvršič, dr. Sanela Banovič in Tadej Pretner.

Kdaj in kje? 12. in 13. oktobra, Biotehniški izobraževalni center, BIC, Ižanska cesta 10, Ljubljana.
Prijave in informacije: deja.muck@gmail.com

Metoda fraktalne risbe je nastala na osnovi dolgoletnih raziskovanj pedagoginje, klinične psohologinje in družinske terapevtke Tanzilije Polujahtove, ki živi in dela v Jekaterinburgu v Rusiji, kako z risbo namesto s klasičnimi psihološkimi testi bolj natančno in objektivno izraziti notranje stanje posameznika.

Do nastanka metode fraktalne risbe jo je privedlo neutrudno iskanje odgovorov na vprašanje, kako dobiti čim bolj jasno in predvsem objektivno sliko našega notranjega sveta.

Metode fraktalne risbe ji omogoča določiti izvore podzavestnih travm in tako natančneje razumeti osebo.

Sama metoda je zelo preprost način risanja z zaprtimi očmi, ob katerem je človek v pristnem stiku s samim seboj, zato zunanji dejavniki nimajo tolikšnega vpliva na njegovo prvinsko notranje stanje.

Metoda fraktalne risbe izključuje možnost zavestnih odgovorov, zato z njo pridobimo vpogled v človekovo notranje stanje, tako v izvor njegovih težav kot tudi v njegove realizirane in nerealizirane potenciale. Metoda je razvita do stopnje, ki omogoča učinkovito samokorekcijo notranjega stanja.
Uporaba metode deluje tako na otroke kot na odrasle.

Vpliva na:
• izboljšanje zdravja,
• zmanjšanje stresa,
• harmoniziranje počutja,
• odpravljanje anksioznosti in depresije,
• povečanje vitalnosti in delovne
storilnosti,
• razvoj ustvarjalnega in intelektualnega
potenciala ...

Uporaba metode pripomore k razvoju otrokovih možganov, izboljšanju spomina, pozornosti, koncentracije in učnih sposobnosti. Z risanjem se v otrocih krepijo samozavest, čustvena stabilnost in občutek lastne vrednosti ter tudi kreativnost in inovativnost.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri