4 razlogi, zakaj bi morali še danes zvečer zmasirati svojega partnerja

Vsakdo si zasluži masažo! 

4 razlogi, zakaj bi morali še danes zvečer zmasirati svojega partnerja (foto: unsplash) unsplash
23. 10. 2018

A res potrebujete razloge za masažo? 

Vsak partnerski odnos bi moral vsebovati tudi masažo, s katero partnerja malo pocrkljate in mu podarite nekaj dodatne nežnosti in pozornosti.  

Zato ne potrebujete biti certificiran in treniran maser (toliko bolje, če kdo je). 

Če se prepustite in masirate vodeno ter z ljubeznijo, potem bo partner zagotovo užival, sicer pa naj vam sam pove, kako mu najbolje ustreza. To bo zagotovo masaža, ki je ne bo prejel v nobenem salonu ali wellness centru, saj vsebuje intimnost in globoko povezanost. Z izkušnjami pa se boste tudi naučili približno, kaj početi z rokami. 

Sledi nekaj razlogov, zakaj bi morali danes zvečer zmasirati svojega partnerja: 

1. Masaža je ena bolj romatičnih stvari, ki jo lahko podarite partnerju

Vsak odnos potrebuje romantičnost in masaža je popolno orodje. Lahko dodate še svečke, pritajeno svetlobo, nežno glasbo, dišeče masažno olje in vaši dve telesi, ki se dotikata... Je lahko še bolj romantično? 

2. Masaža gradi zaupanje

Zaupanje je ključen del kateregakoli odnosa in ga ni nikoli preveč. In prav skozi masažo ter nežen dotik lahko gradite zaupanje. Partner se bo pod vašimi rokami popolnoma sprostil in prepustil, kar pomeni, da vam povsem zaupa in se ob vas počuti varno. 

3. Masaža ustvarja intimnost

Torej, profesionalna masaža usposobljenih terapevtov in masaža vašega partnerja sta dve povsem drugačni in ločeni zadevi. Masaža s partnerjem je zelo intimna stvar med dvema čustveno povezanima osebama, ki partnerja še dodatno poveže. Intimnost se oblikuje prav skozi tovrstne skupne zasebne trenutke. 

4. Partnerju poleg masaže dajete še popolno pozornost, (ki si jo vsakdo zasluži)

Prav med masažo se moramo povsem posvetiti partnerju in ne moremo početi drugih stvari. Ko masirate, ni časa, da bi razpravljali o težavah v službi, da bi gledali na telefon ali pregledovali maile. Takrat je vsa pozornost na partnerju. In prav to vaš partner najbolj potrebuje!

Masaža torej okrepi povezanost v odnosu, vzbudi hvaležnost in pozitivne občutke, ki trajajo tudi, ko se masaža konča. 

Seveda pa, ne pozabite se izmenjavati! 

Prirejeno po: mindbodygreen.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri