5 vesti o (življenju po) smrti, ki jih prinašajo duše iz onostranstva

Povezovanje z onostranstvom nas ne sme navdajati s strahom, pravi gospa, ki se pogovarja z dušami. Duše umrlih nam lahko prenašajo sporočila, ki nam odprejo obzorje in razširijo naše polje doživljanja. Veliko se lahko naučimo od njih... 

5 vesti o (življenju po) smrti, ki jih prinašajo duše iz onostranstva (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
18. 9. 2019

Če prisluhnemo sporočilom duš pokojnih, lažje razumemo, kaj se zgodi z nami, ko umremo, obenem pa nam dajo zavedanje, da kar najbolje izkoristimo naš čas na Zemlji.

5 sporočil iz onostranstva:

1. Smrt je transformacija

Ko umremo, nismo sami. Ne razblinimo se v nič, ne pogoltne nas črna luknja. Smrt je samo transformacija iz enega stanja v drugo. Je del cikla.

Človek umre, ko je na Zemlji naredil vse, kar je moral. Ko je duša izpolnila poslanstvo za tisto življenje. Na drugi strani še vedno obstaja, v drugačni obliki. Občasno se zgodi, da želi komunicirati z našim svetom. Lahko jo čutimo kot nevidno prezenco, ki nas spremlja in varuje, lahko nenadoma prejmemo močno sporočilo v obliki misli ali ugledanega simbola … To se še posebej pogosto dogaja ljudem, ki so pred kratkim izgubili bližnjega in si ta želi posredovati nekaj pomembnega, ali pa zaključiti odnos, ker pred smrtjo ni bilo te priložnosti.

2. Smrt je vnaprej določena

Če verjamemo v obstoj duš, vemo, da ima vsaka svoje poslanstvo. Večina duš se torej zaveda, kdaj bodo odšle – mi tega ne moremo dojeti na zavestni ravni, duše pa vedo, kdaj prihaja njihov čas. Ne žalujejo za fizično obliko, ki so jo imele v določenem telesu, ampak sprejemajo svojo pot. To ne pomeni, da ima vsaka duša točno določen dan, ko bo morala zapustiti telo, saj imamo tudi svobodno voljo in lahko počnemo določene "neumnosti" ter delujemo v nasprotjo z dušnim načrtom.

3. Smrt je proces

Smrt ni boleča, spremlja jo evforičen občutek, podoben orgazmu. Po tem, ko telo umre, duša odide na pot v onostranstvo, ki mu nekateri rečejo tudi nebesa. Spet je združena s svojo dušno družino, z angeli in vodniki. Tam se spominja vsega, kar je že doživela, radostno gleda nazaj ter se veseli vsega, kar še pride … ko se ponovno utelesi, pa pretekle izkušnje pozabi. Duhovni svet je čudovit; ljubeč in poln inspiracij. Čas tam ne teče linearno, komunikacija pa se odvija na telepatski ravni. 

Obstaja pa tudi prostor, kjer se lahko duša ujame. Duše, ki še niso pripravljene, da bi zapustile Zemljo, so doživele nepričakovan šok med smrtjo (nesreče) ali pa se bojijo novega obdobja, so lahko nekaj časa ujete na tej točki. Tem so včasih govorili "duhovi". 

4. Naše misli imajo izjemno moč

Naša čustva in misli imajo moč, da izoblikujejo življenje na Zemlji. Z mislimi spreminjamo energijo. Duša nam dovoljuje, da se povezujemo z duhovnim svetom in sprejemamo vodstvo. Kadar potrebujemo pomoč, se lahko spomnimo na tiste, ki jih ni več med nami in odzvali se bodo – seveda ne v fizični obliki. Dobili bomo lahko sporočilo, ki nam bo dalo vedeti, da smo varni.

Kako se prenašajo sporočila v obliki simbolov:

  • perje,
  • kovanci,
  • podobe v sanjah,
  • zaslišimo določeno glasbo 
  • intuitvna misel ... 

5. Vsi smo povezani

Mediji pogosto poročajo o enem in istem sporočilu, ki ga pošiljajo duše iz onostranstva: vsi smo eno. Tukaj in tam. 

Vir: Forever Conscious

Preberite še: