8 znakov, da ste potomci čarovnic

12. 11. 2023
Deli
8 znakov, da ste potomci čarovnic (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Čeprav so se čarovnice nekoč morale skrivati zaradi strahu pred smrtjo ali preganjanjem, jim zdaj ni več treba skrivati svoje identitete. Danes obstajajo številne ženske, katerih prednice so bile močne čarovnice, vendar se tega sploh ne zavedajo.

Če prepoznate nekaj spodaj naštetih znakov, potem obstaja verjetnost, da izhajate iz linije močnih čarovnic!

Vaši starši ali stari starši so vam pripovedovali očarljive zgodbe in pravljice

Čarovništvo zahteva veliko odgovornost. Čarovnice zato že od nekdaj rade predajajo svoje modrosti skozi zanimive zgodbe in pravljice. S svojim bogatim besednjakom so vedno znale ustvariti izjemno zanimive zgodbe, ki so se prenašale iz roda v rok. 

Vaše prednice so poznale naravna zdravila

Morda jim v vaši družini pravite napoji, eliksirji, mazila ali kako drugače; pomembno je, da so pripomočki iz različnih zelišč delovali. Ali je kdo v vaši družini vedno imel naravno rešitev za zdravstvene težave? Ste skupaj z babicami ali starši nabirali zelišča? 

Vaše prednice so spremljale gibanje lune in zvezd

Vaši predniki so vedno vedeli, kdaj bo nastopila polna luna, mlaj, v katerem zodiakalnem znamenju in kako bo to vplivalo na življenje ali vreme in naravo. Morda so vas naučili tudi katero opravilo se opravlja na katero luno? 

Vaše prednice so spoštovale naravo

Bodisi skozi pripovedovanje zgodb ali sprehode v gozd so vedno poudarjale pomen narave. Morda je to razlog, zakaj jo tako zelo cenite tudi vi.

Vaši predniki so radi izražali misli na svoj edinstven način

Vsaka družina ima kakšnega posebnega člana, ki izreka nenavadne stvari, vendar so čarovnice drugačne. Dajejo vam najboljše nasvete, vendar morate najprej razvozlati, kaj imajo v mislih. Govorijo v ugankah? Morda. Ampak ko razumete, kaj želijo povedati, to lahko spremeni vaš pogled na svet.

Naučili ste se spoštovati vsa živa bitja

Občutite močno ljubezen do živali. Enostavno ste podedovali močno spoštovanje do vseh živih bitji, s katerimi intuitivno veste, kako ravnati in kaj potrebujejo. 

Vaše prednice so bile drugačne

Vaše prednice niso bile običajne ženske. Vedno pa so si prizadevale, da bi svoj družinski krog napolnile s ljubeznijo.

Povzeto po Gostica.com

Preberite tudi:

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman