Pravi "alfa moški" se ne bo trudil, da v posteljo spravi čim več žensk

Moški z visoko stopnjo zavesti, resničen "alfa" moški, ne bo želel trošiti svoje energije za naključna dekleta.

Pravi "alfa moški" se ne bo trudil, da v posteljo spravi čim več žensk (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2022

Se sprašujete, če je močan, "alfa" moški lahko monogamen?

Vse več sodobnih moških učiteljev, trenerjev in mentorjev uči, da "alfa" moški ali moški z visoko zavestjo nikoli ne bodo želeli biti samo z eno žensko.

Veliko od teh predavateljev nezavedno projecira svojo jezo do žensk in mlade moške uči, da je zavezanost nekaj slabega. Veliko jih ima težave s samozavestjo in veliko jih nenehno išče potrditev žensk oziroma, na globlji ravni, potrditev njihove matere.

"Sem človek z visoko zavestjo, ki rad svoj čas zapravlja za lovljenje naključnih žensk, ki jih zanima le moj videz in družbeni status." Vam ta stavek zveni smiseln?

Človek, ki ima visoko stopnjo zavesti ne bo zapravljal sebe za naključne ženske, saj s tem le črpa svojo življenjsko energije. 

Tak človek je osredotočen na svoje poslanstvo za pomoč drugim. Svoje zavesti ne bo uporabil za to, da v posteljo spravi čim več žensk. Tudi v razmerju je tak moški osredotočen na grajenje močne družine.

Človek z visoko stopnjo zavesti pozna pravo vrednost zavezanosti in odnosa. Ženska se ob njem ne bo spraševala, kje je, saj bosta njegova predanost in integriteta govorili namesto njega.

Še vedno ima pravico dvomiti o svoji predanosti, sploh na začetku razmerja. A zrel moški bo to primerno izrazil in se o tem pogovoril.

"Alfa moški" ne bo zapravljal svoje energije za dopisovanje z naključnimi ženskami ali osvajanje vsake, ki jo spozna. Raje se bo osredotočil na eno žensko, ki ga resnično podpira in s katero lahko vzpostavi globljo povezavo.

Prirejeno po: Jake Woodard