Če se bojite svoje teme, boste pritegnili v svojo auro še več teme

Če se bojite svoje teme in jo še naprej potiskate nekam daleč stran vase, boste pritegnili v svojo auro in v vaše življenje še več teme v obliki mnogih stvari. 

Če se bojite svoje teme, boste pritegnili v svojo auro še več teme (foto: pixabay) pixabay
3. 1. 2021

Mnoge je strah teme. Kaj pa sploh je naša "temna stran"? Temno stran je naš nižji jaz. Tam so naši strahovi in nesigurnosti. 

A to ni nekakšen hudič ali demon. Je pač del nas, ki ga je potrebno sprejeti, si ga ogledati, se z njim soočiti, ter postopoma transformirati oz. pozdraviti. 

Če se bojite svoje teme in jo še naprej potiskate nekam daleč stran vase, boste pritegnili v svojo auro in v vaše življenje še več teme v obliki mnogih stvari. 

Velikokrat pa lahko strah drugih ljudi postane tudi vaš strah. Pogosto že vse od rojstva absorbiramo negativnosti drugih, zlasti iz družine. Ta strah se lahko nato pokaže kadarkoli v življenju. Če nekdo ali nekaj v vas prebudi strah, se ozrite v preteklost, bodisi v to življenje bodisi v še bolj daljno preteklost, ker od tod izvira strah.

Če so ljudje okoli vas nenehno negativni, jim poskusite povzdigniti duha. Zanimivo je, da če ste vi pozitivni in oni negativni, bo njihova negativnost izginila zaradi vaše pozitivne naravnanosti, ali pa je ne bodo mogli prenesti in se bodo oddaljili od vas.

Nikoli pa ne posegajte v življenje nekoga, če vas za to ne prosi. Z vmešavanjem se ne zavedate, da si tisti, ki mu pomagate, mora pomagati sam in da duši s tem preprečujete rast.

Vsaka duša ima namreč svoj scenarij, ki je nastal pred rojstvom in kot igralci na odru igramo po tem scenariju. Vsi ostali v življenju so statisti, ki človeku pomagajo živeti po tem scenariju.

Nič ni realno, vse je iluzija, toda dokler ne boste dvignili svojih vibracij, je ne boste mogli videti.

Vi ste ustvarjalec lastne resničnosti. Vedno lahko izberete svetlobo ali temo, pozitivno ali negativno. 

Prirejeno po: Margaret McElroy Vir: sretniljudi.com