Dr. Semir Osmanagić je odkril nove tunele s čisto, pitno vodo

12. 9. 2017
Deli
Dr. Semir Osmanagić je odkril nove tunele s čisto, pitno vodo

V drugi polovici avgusta 2017, je skupina iz Fondacije »Arheoloski park: Bosanska piramida Sunca«, pod vodstvom Dr. Semirja Osmanagića pri izkopavanju naletela na nov nedotaknjen, odprt del tunela v prazgodovinskih, podzemnih tunelih Ravne (Visoko, BiH). Vanj že tisočletja ni vstopila človeška noga.

Novi tunel je dolg 58 m. V povprečju je visok 80 cm in širok okoli 50 cm.  Zaključi se s prostorom visokim 4m. Nadaljnji prehod preprečuje nasip peska in drobnega kamna. Domnevajo, da se za tem zidom pričenjata dva nova tunela.

Do višine od 1,20 do 1,80 m je tunel napolnjen z bistro, svežo vodo. V do sedaj odkritih tunelih Ravne se nahaja več podvodnih jezer. Vodo iz njih je Fondacija pred leti dala v znanstveno analizo kvalitete v Inštitut Bion d.o.o. iz Ljubljane. Rezultati analize so pokazali, da je voda izredno čista in ima visoko energijsko kakovost. Po pitju te podzemne vode, se celice človekovega telesa napolnijo z pozitivnimi informacijami. Posledica tega je, da se dvigne naš  energetski nivo in obenem razpoloženje.

DR. SEMIR OSMANAGIĆ - TESLOVI VALOVI NA BOSANSKI PIRAMIDI SONCA

Energetski pojavi bosanskih piramid in učinek na medplanetarno sporazumevanje, zdravje ter duhovnost. Teslova torzijska polja.

4. 10. 2017, od 18.00 do 21.00 ure, predavanje

SMELT,  Dunajska cesta 160, Ljubljana

Vstopnina 12€

Nakup vstopnic: Eventim in pri pooblaščenih prodajalcih ter uro pred predavanjem.

Vljudno vabljeni!

Irena Jarc, prof.ped., dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića in organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji, ter vodja duhovno, zdravilnih potovanje in vodenih ogledov doline bosanskih piramid v Visokem, htpp://www.mandala.si

Poglejte si še: Skrivnost energij bosanskih piramid

 

Novo na Metroplay: Neoliberalna država, ki privatizira javno dobro, potrebuje ženske | dr. Darja Zaviršek