Eleganten, fleksibilen in prostoren hladilnik za vsakogar

Hladilniki Samsung Bespoke prinašajo kombinacijo brezhibnega dizajna in visoke funkcionalnosti ter navdušujejo vse - od tehnoloških navdušencev in ljubiteljev elegantnih oblikovalskih rešitev do gurmanov in kuharjev. Prilagodijo se vsakemu interjerju in življenjskemu slogu ter ponujajo pametne rešitve za pogoste težave, vezane na shranjevanje živil.

Eleganten, fleksibilen in prostoren hladilnik za vsakogar (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
27. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Če vam izdelek v ponujeni obliki ni všeč, vam ni treba skrbeti in iskati novega, lahko ga povsem prilagodite svojim željam in potrebam. Izberete lahko obliko, material, bravo, velikost in postavitev. Če se izgleda naprave naveličate, pa ga lahko brez težav kadar koli vizualno spremenite in prilagodite novemu življenskemu slogu ali izgledu kuhinje. 

Nakup in shranjevanje živil sta enako pomembna kot priprava

Za kuharje in kulinarične navdušence se priprava hrane začne že na tržnici ali v trgovini in nadaljuje z ustreznim shranjevanjem do priprave obroka. Novi Bespoke hladilnik bo pomagal, da bodo vsa živila ostala primerno shranjena in sveža. Vsestransko hlajenje enakomerno ohladi hladilnik. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in znotraj hladilnika ohranja stalno temperaturo v vseh predelih. 

Če potrebujete več predalov za enakomerno porazdelitev živil in njihovo pripravo za kuhanje, boste navdušeni nad prilagodljivostjo, ki jo ponuja. Škatlo iz cone Optimal Fresh+ lahko uporabite kot predal ali pa jo razdelite na dva ločena dela z različnimi temperaturami. 

Funkcija Humidity Fresh je izrednega pomena pri shranjevanju sadja in zelenjave. Poskrbi namreč za ohranjanje prvotne teksture, arome in okusa hitro pokvarljive hrane. Vlažnost v predalu lahko nastavite s preprostim vrtenjem gumba in tako ustvarite idealno okolje za shranjevanje najrazličnejših svežih živil.  

Velika družina, večja potreba po prostoru v hladilniku

Vsi vemo, da z rastjo družin narašča tudi potreba po dodatnem prostoru v vseh shranjevalnih enotah. Modularnost, ki raste z vami, je ena izmed fantastičnih lastnosti hladilnikov Bespoke. Odpravlja vse vaše skrbi glede prenapolnjenosti hladilnika. Dodatni moduli vam bodo namreč ponudili dodaten prostor, ki ga boste potrebovali. Izjemno velik prostor za shranjevanje živil, tudi do do 390 litrov, v nekaterih modelih zagotavlja prostor za vsako sestavino, vrhunska energetska učinkovitost z minimalno emisijo hrupa pa bo idealen sostanovalec tudi za družine z majhnimi otroki.

Radi gostite prijatelje?

Ta hladilnik se resnično popolnoma prilagodi vašim navadam vezanim na pripravo hrane. Z enostavnim pritiskom na gumb se zamrzovalni del spremeni v hladilnik in tako zagotovi dovolj prostora za vse jedi, ki jih boste postregli na velikem družinskem srečanju pri vas doma. Hitra in učinkovita funkcija hlajenja Power Cool bo ohladila vaše najljubše pijače. Če si bo kdo od gostov zaželel še bolj hladno pijačo, pa boste zahvaljujoč opciji Power Freeze s pomočjo hladilnika hitro ustvaril led. 

Širša in globlja posoda v vratih vam pomaga varno shraniti steklenice, večjo kartonsko embalažo in dodatno pijačo. Glede na to, da lahko v vrata pospravite tudi steklenice s prostornino do dveh litrov, vaša pijača ne bo zavzela dodatnega prostora na policah, ki jih lahko še vedno uporabljate za shranjevanje in hlajenje hrane, ki ste jo pripravili že dan ali dva pred pogostitvijo. 

Garancija na kakovost

Samsung je poleti predstavil svojo vizijo trajnostnih rešitev za dom, ki temelji na konceptu prilagodljivih aparatov Bespoke. Koncept vključuje zmanjšanje količine odpadkov s podaljšanjem življenjske dobe aparatov Samsung z zanesljivostjo, saj pogosta zamenjava gospodinjskih aparatov ne stane le časa in energije, temveč povzroča tudi fizične odpadke. 

Ob nakupu bele tehnike Samsung vas vsekakor čaka 5 let brezskrbnosti. Podjetje namreč na posamezne modele pralnih strojev, kupljenih v obdobju od 1. 2. do 31. 12. 2022, nudi do 5 let garancije. Za pridobitev pravice do garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si. Več informacij in seznam naprav, vključenih v promocijo, najdete tukaj. Vse podrobnosti in pravila promocije so na voljo na povezavi.