Globoko vdihnite in se pripravite na MLAJ v strelcu

V sredo, 23. novembra ob 23:57, nastopi mlaj v znamenju strelca. 

Globoko vdihnite in se pripravite na MLAJ v strelcu (foto: shutterstock) shutterstock
17. 11. 2022

Mlaj v znamenju strelca bo prinesel svež zrak po vseh močnih kozmičnih energijah preteklih mesecev. Mlaj predstavlja začetek novega luninega cikla in obljublja nove začetke, nove dogodivščine in trenutke prebujanja.

Dovolite temnemu nočnemu nebu, da vam omogoči nov začetek. Dovolite, da je to priložnost, ko pritisnete gumb za ponastavitev na določenem področju življenja.

Ponastavitev življenja vključuje zavestno odločitev, da stvari počnemo drugače kot običajno. Vključuje ustvarjanje novih navad in vzorcev delovanja, drugačen pristop k stvarem in drugačen način izražanja ter odzivanja. Vzemite vse bolečine in borbe iz preteklosti in jih uporabite kot gorivo za nove začetke. 

Jupiter, planet širitve in obilja, bo zelo aktiven pod to luno. Jupiter je vladajoči planet Strelca, prav tako je v položaju trigona z mlajem in še zapusti svoj retrogradni cikel takoj po vrhuncu mlaja.

Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, zato nam bo njegova živahna dejavnost na vesoljskem nebu resnično omogočila, da občutimo njegovo energijo!

Ko bo Jupiter končal svojo retrogradno gibanje, bo pristal na zadnjih stopinjah Rib, kjer bo končal potovanje, ki ga je začel maja 2021. Pomagal nam bo razumeti, kaj je to potovanje vzbudilo v nas.

Jupiter je v tem času prinesel univerzalne teme v zvezi z našimi duhovnimi prepričanji in ustvarjalnostjo, a na globljih ravneh je služil tudi kot gorivo, ki nam je pomagalo pri povezovanju z našo mehkejšo, bolj sočutno in občutljivo platjo.

Pomislite na vse načine, kako ste se omehčali v zadnjih 12 mesecih. Kako ste postali bolj občutljivi do sebe in drugih? Katere zidove ste podrli, da bi se vaše srce odprlo širše?

Jupiter nam omogoča, da vidimo širšo sliko. Daje nam zavest in perspektivo, da stvari vidimo z bolj razširjenega zornega kota. Podobno kot ptica, ki lebdi visoko zgoraj, lahko vidi veliko več kot na tleh.

Jupitrova energija lahko razširi ne samo naše zavedanje, ampak tudi naše energijsko polje nasploh. Z razširjenim energijskim poljem se lahko počutimo bolj optimistični, polni energije in bolj samozavestni, da se lotimo stvari.

Na nek način bi lahko rekli, da nam razširjen pogled, ki ga dobimo od Jupitra, omogoča, da z večjo lahkoto vidimo lepoto, darove in pozitivno stran stvari.

Če ste se v tem letu gibali skozi čas, ki je bil zahteven, vedite, da vam bo mlaj pomagal razširiti vaše stališče, da boste lahko naredili spremembe, preoblikovali način, na katerega ste pristopali k stvarem, in se počutili jasneje glede tega, kaj je pred vami.

Mlaj v Strelcu je tudi prva luna od začetka sezone mrkov in zadnja pred zimskim solsticijem. Mrki so vedno zelo transformativen čas in tik pred solsticijem se ponavadi premaknemo v bolj refleksivno stanje bivanja.

Morda se počutimo bolj pomirjene s tem, kjer smo v življenju sedaj pristali, in bolj občutljivi na svetle in temne energije okoli in v nas. 

Leto 2022 je skoraj pri koncu in ko se pomikamo skozi preostale tedne, dovolite luni, da vas spomni, da ni nikoli prepozno začeti znova. 

Vir: foreverconscious.com 

Preberite si še: