Horoskop: Kako si vaše znamenje napolne baterije?

Preberite, kateri način je najboljši za regeneracijo in poživitev ali razvedritev glede na astrološko znamenje. 

Horoskop: Kako si vaše znamenje napolne baterije? (foto: pexels) pexels
15. 8. 2021

Če smo utrujeni in nam primanjkuje notranje in fizične moči, poglejte, kakšen plan imajo za vas zvezdne karte...

Oven

Telovadba oz. gibanje in akcija. Ovni so radi fizično aktivni in če jim za to primanjkuje časa, postanejo izžeti. Gibanje poživi njihovo razpoloženje.

Bik

Kupovanje stvari, ki si jih običajno ne privoščijo. Biki imajo radi estetiko in se radi nagradijo z luksuznimi predmeti, čeprav si jih težko privoščijo. Ustvarjanje doma ali nov modni kos oblačila jih bo prebudil in jim na lica pričaral nasmeh.

Dvojčka

Smeh do solz z osebo, s katero so si blizu je najboljša terapija za dvojčka, ki se po naravi zelo rad smeje in zabava. Njihov smeh je nalezljiv in navda z energijo tudi vse druge.

Rak

Okusna večerja ali priljubljena pijača je tisto, kar bo osvežilo raka. Nagnjeni so k temu, da prej pomagajo drugim kakor sebi. Zato je dobro, da si včasih privoščijo užitek kar tako – če jim skuhate njihovo najljubšo hrano in jih po večerji še močno objamete –  bodo kot novi. 

Lev

Lev se najbolj sprosti in razživi, ko pleše. Še posebej, če ima občinstvo. Spodbudite ga tako, da navijete njegovo najljubšo glasbo.

Devica

Masaža bo regenerirala njihovo telo in duha, sprostila vse napetosti in jih navdala z močjo za nove izzive. Očarajte jih z prijetnim vonjem masažnega olja, ki bo še dodatno prebudilo njihove čute.

Tehtnica

Obisk muzeja, galerije ali pa sprehod v naravi bo prebudil njihovega duha in oživel njihov že tako bogat notranji svet, ki pa včasih zaradi obveznosti in premalo počitka nekoliko otrpne. 

Škorpijon

Škropijon se zares aktivira šele, kadar se bojuje. Če ga postavite pred nek izziv, bo hitreje identificiral svoje cilje in se samo-motiviral za uspeh, pa najsi gre za to, da si končno privošči tisti čas zase, ali pa za to, da zamenja službo, ki ga utruja. Seveda pa škorpijona tudi nadvse sprostijo posteljne aktivnosti. 

Strelec

Obožuje naravo in dolge sprehode. To ga pomladi in popolnoma sprosti. Še posebej v dobri družbi, kjer lahko ure in ure klepeta, medtem ko nabira kilometre in dela nekaj dobrega tako za telo in možgane kot za duha.

Kozorog

Odleže mu, ko se nekomu zaupa. Velikokrat se v njem nabira negativna energija, ki ga utruja, ker si je zgradil previsoke zidove. Ko opusti strogo notranjo stražo, se lahko odpre veselju in lepotam življenja.

Vodnar

Vodnar ima avtentičen smisel za humor, in prav humor je tisti, ki ga na hitro razbremeni in mu dvigne vibracijo. Še najbolj si bo odpočil ob gledanju kakšne nadaljevanke s črnim humorjem ali pa izvirne video smešnice.

Ribi

Ribe so zelo usklajene z ritmom vesolja in pogosto jim pomaga, če si vržejo tarot karte, kjer dobijo potrditev, da so bile njihove slutnje pravilne. Prav tako jim pomaga nežna vadba joge ali meditacija v naravi. 

Vir: Conscious Reminder

Preberite še: