Iščemo srečni talisman svetovnega prvenstva!

Dejstvo je, da nam ob posebnih priložnostih, velikih načrtih in pomembnih dnevih radi pomagajo naši mali osebni talismani - drobni predmeti, ki prinašajo srečo. Z njihovo pomočjo nam na koncu s pozitivno naravnanostjo vendarle uspe premagati še tako velike ovire.

30. 10. 2012 | Promocijsko sporočilo

Ekipo Milka Ski stars, ki jo sestavljajo Tina Maze, Maria Höfl-Riesch, Michi Kirchgasser, Sarka Zahrobska, Tessa Worley and Elena Curtoni, letos čaka prav posebna sezona.


Poleg več kot 30 tekem svetovnega pokala, se bodo med 4. in 17. februarjem za najboljšo alpsko smučarko pomerile tudi na svetovnem prvenstvu v Schladmingu.

 

Za njihove dobre uvrstitve ne zadostuje vedno le njihova odlična kondicijska pripravljenost in vrhunska smučarska oprema, temveč je potrebno še 'tisto nekaj več'. Za uvrstitev med tri najboljše in najhitrejše smučarke na svetu je namreč potrebno tudi nekaj malega sreče.

Talisman za vrhunsko smučarko!

Milkine smučarske zvezde, na čelu s Tino Maze, se za svojo srečo zdaj obračajo tudi k svojim navijačem.

 

Vsem tistim, ki jim bo oblikovanje talismana sreče za tekmovalne čelade vrhunskih smučark Milkine izbrane vrste predstavljajo svojevrsten izziv, naj spodbudimo z mislijo, da bi Tina Maze morda lahko prav z njihovo 'srečonosno kreacijo' postane nova svetovna prvakinja.

 

Pa nagrada?

 

Nadvse mikavna!


Izbranec bo lahko tekmovalno čelado, na katero bodo organizatorji natečaja natisnili zmagovalni talisman sreče, Tini osebno predal na otvoritveni slovesnosti svetovnega prvenstva v Schladmingu ter si prvo smučarsko tekmo ogledal kar z VIP tribun.

Srečno Tina!

V duhu Milkinega slogana 'Dovolite si biti nežni' imajo vsi Tinini navijači možnost, da ji na prav poseben način zaželijo srečo in jo srečajo tudi osebno.

 

"Na tekmah svetovnega prvenstva še prav posebej računam na podporo svojih navijačev. Zato se že veselim narisanih talismanov in tekem s svojo novo čelado. Upam, da se vidimo v Schladmingu", je o natečaju in pomembnem tekmovanju povedala Tina.

Kako sodelujete?

Enostavno. Narišite talisman sreče in ga naložite na spletno stran www.milkaskistars.com. Med njimi boste preko spletnega glasovanja izbrali deset najboljših, izmed katerih bodo Milkine smučarske zvezde, Tina, Maria, Michi, Šarka, Tessa in Elena, izbrale svoj srečni talismank, ki jim ga bomo natisnili na njihovo tekmovalno čelado.

 

Več informacij najdete na spletni strani www.milkaskistars.com, ekipo Milka Ski Stars pa najdete tudi na Facebooku.