Izberite eno karto in preverite, kaj vas čaka konec meseca maja?

Izberite eno izmed treh tarot kart, ki vam lahko ponudijo vpogled in dodajo smisel temu, kar se bo v vašem življenju dogajalo do konca meseca maja.

Izberite eno karto in preverite, kaj vas čaka konec meseca maja? (foto: Canva) Canva
18. 5. 2023

Svojo tarot karto izberite tako, da si najprej dobro ogledate kartice na zgornji sliki, globoko zadihate in se osrediščite, nato pa izberete tisto, ki vas najbolj pritegne. Ko ste si jo izbrali, spodaj preberite njen pomen.

1. XX. Sodba

Ta karta se pokaže po obdobju žalosti ali izgube in nakazuje, da svet začenjate videti z novimi očmi. Zdaj imate priložnost, da se učite iz svoje preteklosti, ne da bi dovolili, da ta narekuje vašo prihodnost. Čas je, da se odprete globlji ravni ljubezni, pa naj bo to duhovna, romantična, platonska ali ustvarjalna. Ne bojte se, kaj si drugi mislijo o vaši “novi dobi” in ne zapadajte nazaj v stare vzorce ostre samokritičnosti. Lahko se zavedate samega sebe in se hkrati sprejemate. To naj bo vaš cilj.

2. XI. Pravičnost

Ta karta vam zagotavlja, da bo pravici na koncu zadoščeno, tudi, če sedaj še ne izgleda tako. Razmislite, kako vam lahko pretekle neenakosti zdaj zaradi strahu ali nezaupanja otežijo povezovanje z drugimi. Osredotočite se na to, da ravnate čim bolj pošteno in stojite sebi v bran, ko je to potrebno. To lahko izgleda tudi kot prekinitev odnosa, ki vam ne služi več, ali pristop k pomembnemu pogovoru z iskrenostjo in sočutjem. Razmislite o tem, kako se lahko osvobodite preteklosti in zaupajte, da vam je pravica naklonjena. 

3. VII. Kočija

Ta karta nakazuje, da morda ne veste, kako napredovati v odnosih z drugimi ali s samim seboj. Morda se zdi, kot da ste nekje na poti zdravljenja obtičali ter zdaj zaman vrtite kolesa in se trudite. Prvi korak pri premikanju vaše kočije je izbira cilja, zato si začnite čim bolje vizualizirati to, za kar si prizadevate.

Prirejeno po: bustle.com