IZBERITE KARTO - Kaj vas v tem letu čaka na področju ljubezni?

Izberite karto in ugotovite, kakšen nasvet vam prinaša na področju ljubezni v letu 2023.

IZBERITE KARTO - Kaj vas v tem letu čaka na področju ljubezni? (foto: profimedia) profimedia
26. 2. 2023

Nasvet na področju ljubezni vam prinaša ena izmed naslednjih treh kart.

Najprej za trenutek zaprite oči, globoko zadihajte in v mislih izberite številko od 1 do 3. Nato nadaljujte z branjem.

Ko ste izbrali svojo številko karte, jo poiščite spodaj in preberite njeno sporočilo.

1. 0. Norec 

V preteklosti ste na področju ljubezni in odnosov doživeli določene stvari, ki so vas prisilile v to, da postante bolj previdni in pazljivi, morda celo nezaupljivi in skeptični. V novem letu pa se boste srečali z dogodki, ki vas bodo prosili, da se uskladite z nedolžno energijo Norca. 

Norec z vsakim korakom, iz trenutka v trenutek, pušča preteklost za seboj. S seboj ne nosi ničesar razen čistosti, nedolžnosti in zaupanja. Ker se je poslovil od svoje “prtljage”, njegova intuicija deluje vrhunsko. V tem obdobju ima podporo vesolja ob skoku v neznano.

Karta nakazuje, da se, če boste v tem letu zaupali svoji intuiciji, svojemu občutku za to, kar je “prav”, ne morete zmotiti. Vaša dejanja se drugim ali celo vam samim utegnejo zazdeti “nespametna”, če jih boste analizirali z razumom. Vendar je mesto ničle, na katerem stoji Norec, brezštevilna števka, kjer sta vodnika zaupanje in nedolžnost, ne pa dvomi in izkušnje iz preteklosti.

2. Štirica ognja: SODELOVANJE

Novo leto vam lahko na ljubezensko področje prinese številne izzive in ovire - a letos boste lahko ugotovili, da je eden izmed najboljših odgovorov na to ravno sodelovanje. Veliko dlje boste prišli, če boste s partnerjem delovali kot ekipa, ki se skupaj bori s problemom, kot pa drug proti drugemu.

Poleg tega boste na področju odnosov nasploh imeli priložnost, da sodelujete z drugimi in prispevate k ustvarjanju nečesa veličasnejšega in lepšega, kar sami morda ne bi zmogli ustvariti. Sodelovanje ne bo nahranilo zgolj vas, temveč bo prispevalo nekaj dragocenega tudi k celoti. Na ta način se boste še bolj povezali z drugimi.

3. Mavrični paž: PUSTOLOVŠČINA

To leto vas bo na področju ljubezni presenetilo z novo pustolovščino, če se ji boste le upali prepustiti. Da pustite pustolovščini svojo pot morate biti zaupljivi kot otrok na karti, ki se korak za korakom pomika iz temnega gozda k mavrici svetlobe, naprej v neznano pa ga vleče njegovo lastno čudenje.

Pustolovščina v resnici nima nič opraviti z načrti, zemljevidi, programi in organiziranjem. Kadarkoli se pomikate v novo in neznano v zaupljivem otroškem duhu - nedolžni, odprti in ranljivi - lahko celo najmanjše stvari v življenju postanejo največje pustolovščine. Ostanite odprti in se pustite presenetiti.

Vir: Osho Zen Tarot

Poglejte si tudi podkast, v katerem smo govorili o vedski astrologiji in o letu 2023: